vladimir72 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Zdravím vespolek pánové a dámyMožná vidím trávu růst, ale proč se nezeptat.Koupil jsem si nové Aviatory, všechno paráda, jenom mě trochu straší přesnost. Mám je už více jak měsíc, denně je mám na ruce od rána do večera (16 hodin minimálně) a pořád mi dělají cca 20 - 22 sec/24 hodinVím že si nové automaty po novém v chodu ustalují ale tohle už se mi zdá dost dlouhá doba a dost veliká míra nepřesnosti chodu.Prosím proto tímto vážené fórum o radu jak dále - čekat, nebo začít konatDěkuji velice předem za jakoukoli smysluplnou radu
Horhe Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Tady nemá cenu čekat. Otázka co je v tom za stroj a jestli tato odchylka není v toleranci. To by tě pak prodejce mohl usadit s tím, že +- půl minuty je v pohodě. Asi se zkus domluvit s některým z místních hodinářů, ať ti je trochu pošteluje.
villain83 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Tam by mela bejt klasika-2824,pokud ano,tak ta se da vyladit podstatne lip.
Wagoneer Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Moje Doxy (ETA 2824-2) dělali od novoty ještě víc, cca 25sec a ani po měsíci se to nezměnilo. Poslal jsem je do servisu a seřídili je na 3sec. A drží..Neváhal bych.
habadej Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 (upraveno) Pokud dělají tuhle odchylku pravidelně, tak není důvod k panice. Jsou vlastně absolutně přesné, jenom chtějí seřídit. Horší by bylo kdyby dělaly jeden den -7 a druhej třeba + 7. Ale tohle asi víš...Měl jsem několikrát podobnej problém a vyřešil to mistr Frýdl na Florenci během 5 minut asi za stovku.Mě dělají jedny hodinky s železnou pravidelností +10s denně. Těch deset sekund je přesně moje psychologická hranice. Proč mi nedělají 11s nebo 9s? V prvním případě bych už měl vyřešeno a v druhém je to pod hranicí, to bych mohl klidně spát. Já ti vlastně tu tvojí odchylku závidím :-). Upraveno 6. června 2015 uživatelem habadej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se