Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé hodinek,

potřeboval bych poradit s koupí. Po mnoha pokusech a omylech bych potřeboval sportovní hodinky na denní nošení. Tritium, ocelové pouzdro nejlépe broušené ne PVD, mechanické, safír, vnitřní antireflex, vodotěsnost na šnorchlování , bez lunety. Luneta se mi nosí špatně s košilemi a ničí manžety.

Požadavky splňuje zatím asi jen něco od Ball. Já k vlakům nemám vztah a moc se mi do nich nechce. Pokud by Vás napadlo něco, co by se mi mohlo hodit, tak budu moc rád. Cenu moc neřeším, ale nechci za ně dát více jak 50t. protože je chci nosit i do přírody atd.

Díky moc!

Odesláno (upraveno)

BALL Engineer

Jo Bally jsou na seznamu, ale jsou takove moc roládové....mozná u nich skoncim.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Nojo.. lepší než Ball to asi fakt nebude. Ale jestli ti ta značka nic neřiká, bejt tebou to tritium obětuju.. ale předtim se na nějaký Bally mrkni naživo, možná změníš názor.

Odesláno

Konstantní Frederique taky dělá něco s tritiem... Classics Index Tritium, ale jsou oblekový a H3 trubek je tam málo... teda konkrétně 2 ;)

Odesláno (upraveno)

Ak ťa osloví Luminox, pozri ich modelovú radu Field 180x, pretože aj oni už nejaký čas tiež ponúkajú mechaniku a bez lunety. 43mm oceľové puzdro, safír s vnútorným antireflexom, ETA 2836-2, WR 100M. Kožený remeň je fajný, masívnejší. Mne sa viac páči ten, kde spona ma dvojjazýček. Pekne ušetríš do tvojich 50 tácov.

Ak ťa Luminox nezaujal a máš pripravený rozpočet, hneď by som skočil po BALL.

zdroj fotiek: taucherquelle.de, discountshop.com, discountwatches.com, ihodinky.cz

Edit: pardon je tam ETA 2878.

post-6829-0-89976200-1433797396_thumb.jpg

post-6829-0-14241900-1433797417_thumb.jpg

post-6829-0-86909900-1433797421_thumb.jpg

post-6829-0-65290900-1433797428_thumb.jpg

post-6829-0-40537400-1433797533_thumb.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Tak jsem se rozhodl pro Ball Engineer Master II Diver GMT, už mi frčí poštou.....tak jsem zvedavý jestli to bude ončo.

NnHGsPx.jpg

Odesláno

Pavel FK, on 10 Čer 2015 - 07:47, said:

Tak jsem se rozhodl pro Ball Engineer Master II Diver GMT, už mi frčí poštou.....tak jsem zvedavý jestli to bude ončo.

Ten povrch je PVD, nebo se mi to zdá? Neznělo v původním zadání, ne PVD?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...