Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 IMHO zatím vede Blekota (pokud dodá foto sestry), následuje Milis. Že bych taky něco přihodil?
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Kamil napsal: IMHO zatím vede Blekota (pokud dodá foto sestry), následuje Milis. Že bych taky něco přihodil? nejdřív ségru a potom Milise? ....... Kamile ...........
Blekota Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 v skutocnosti je ale ovela krajsia (ked sa namaluje a dobre oblecie) tak co beries?
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Blekota napsal: v skutocnosti je ale ovela krajsia (ked sa namaluje a dobre oblecie) tak co beries? super ségra ...... doufám,že tu není někdo nekrofilní ...... osobně si budu muset vzít jeden Rohypnol ............
ego alter Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 YPO napsal: super ségra ...... doufám,že tu není někdo nekrofilní ...... osobně si budu muset vzít jeden Rohypnol ............ tak to by mel problem i bukowski!
pepik Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Daruj je nejlepšímu člověku na světe. A nejlepší člověk jsem přece jáááá.
Filipes Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 šíma: "Daruji funkční hodinky PRIM SPORT z roku 1975" cali: "Ak som to spravne pochopil, tak sa jedna o SPORT I generacie" ..myslím žes to pochopil špatně - jedná se o SportII a určitě by slušely Milisovi
rentier Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Doma mě učili, že když člověk něco chce, tak by měl poprosit...prosím, prosím, prosím;) Ale hlavní důvod je jiný, podívejte se na fotečku, no není to smutné? Zkoušel jsem si tam nějaké aspoň namalovat, jenže nešly
Lukáš Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 (upraveno) Zdravým šímo, chci já ty hodinki protože sem se špatňě učil a nemúžu jsi žádné koupit jelikoš prí mně jako manažera nikde nevesmou a proto nemam žádný peníze. Dík jo a adresu ti pošlu na pohledu Jo a ta motorka na mem obrásku neni moje ale stáhnul jsem jí na pučenym noutbuku, tady všichní machrujou a já bich byl jak nějakí chudák. Aby sis nemyslil, že na tebe něco skoušim. Fakt dík kámo Upraveno 31. srpna 2007 uživatelem Lukáš
mnovace Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 nikde se píše s g takže nigde, jinak to máš pěkně napsané
jinjo Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Vyměním ojetého pionýra za neojetou pionýrku. Dále zdarma pohlídám hodinky PRIM a na oplátku nechám přeleštit hodinky Omega.
michali Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Blekota napsal: vymenim za sestru taky bych jí někdy vyměnil, ale on jí nikdo stejně nechce
PigyCZ Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 sestru nemam, ale co takhle bratra . . .
šíma Odesláno 31. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Ahoj, ahoj, tady Šíma v přímém přenosu. Měl jsem trochu strach, co můj potrhlý nápad způsobí, ale jsem moc mile potěšen úrovní a vtipem příspěvků. Děkuji Koblihovi, Milisovi, Blekotovi, Rentierovi a všem ostatním, kteří přispěli k dobré náladě na foru a dovoluji si oznámit, že hra pokračuje. Zároveň vkládám fotečku aby každý viděl, že že si z Vás nedělám šoufek a že hodinky jsou opravdu jako nové. Zavřete oči, odcházím...
NIGHTinGALE Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Já ti dám za ně Breitlingy. Sice nebudou SWISS MADE, ale budou MADE IN KUKLALAND. Bereš?
Miro2 Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Proč by koblih69 Primky dostat měl ? není v tom nějaký zádrhel ? báseň složil imho pěknou ve vlákně ho nepřehlédnou na poště však čeká marně jsou tu lepší v tomto vlákně já bych je chtěl také :-) hodily by se mi, až si dám dokupy svojí Škodu 120GLS jako stylový doplněk, neb co je české to je hezké :-) a ještě bys podpořil studeta
ego alter Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 uz mam toho kurwa dost! nervy mam jak ohlodanou kost takove hry nemam rad, neb mam spoustu skrytych vad lanarit te nebudu, ponecham to osudu stejne uz to davno vim, co je zac- ten nas slavnej PRIM !
falkkon Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Teda šíma to se ti povedlo Daleko lepší,než ty rozhádaný a nactiutrhačský vlákna.škoda že se toho nedožil "grga pitic".Nebo to nemyslel vážně,stím že tady končí???
Foundryman Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 falkkon napsal: Teda šíma to se ti povedlo Daleko lepší,než ty rozhádaný a nactiutrhačský vlákna.škoda že se toho nedožil "grga pitic".Nebo to nemyslel vážně,stím že tady končí??? Grga za chvíli zjistí, že trpí závažným deficitem hodinek a máme ho tu zas
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 a je nejaka sanca ze ich nedostanem prave ja?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se