Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pokud mohu něco málo k výběru, je jasný že já říkám Traser, když je prodávám, ale osobně z té firmy mám velmi dobrý pocit a nemám problém s jejich výrobky spojit své jméno... s luminoxem nemám zkušenost, ale mohu uvést jeden příklad z poslední doby, kdy se na mne obrátil jeden zdejší člen s problémem s luminoxy - vypadlý tritiový index na lunetě a je problém opravu vyřešit... u traseru vím, že by ten problém nenastal, servis se dá řešit velmi pružně... a navíc jak říká afrikab mb-microtec, výrobce traseru je firmou, která tritiové trubice dodává všem ostatním

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník milosklikar
Odesláno
kubson nemá čas,protože vyřizuje moje nákupy :D ....... tímto mu chci poděkovat (byť to patří do jiného vlákna) a případnou fakturu za léky na nervy proplatím :D

cože? léky? tak to rád poradím....trochu do toho dělám.... :angel:

jinak k vláknu: Traser, a zásadně od kubsona. jednak se mi líbí víc a pak, v čem je namočen kubson, tomu bych věřil

Odesláno
Muzete prosim poradit?, potrebuji lehke, odolne, voduvzdorne a samozrejme krasne :thumbsup_anim: raky. Cena do 12 K. Co jsem se tak dival, chytil me Luminox a Traser, jen ted nevim, pro ktere se rozhodnout. Traser = P 6504, Luminox = S-3402

Tady není žádný velký rozdíl-je to 50:50

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...