Bradkoun Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 CAW2113 limited edition Gulf. Tak po tomhle jsem pokukoval asi před čtyřmi roky a srovnával je s klasikou všech klasik, modrákama. A dnes je prostě mám. Vlastně úplnou náhodou, a zcela a úplně ( teda skoro - díky za podporu kámo) vlastní zásluhou. Cifr hraje pastelovejma barvičkama a nevím, která je nejlepší. Tak tedy všechny. Šedivej aligátor skvěle doplňuje tu hru barev a zadní průhled, který se mi dřív nelíbil, prostě žeru. Přidávám pár fotek, snad neurazí.
nAscA Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Kdysi jsem o nich uvazoval, nakonec vyhraly modraky. Vadil mi tam prave napis Gulf, ale zase ty pruhy lakaly. Kazdopadne gratuluji, jsou super.
obchodnik-o3 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 paradicka, toto nemoze netesit ...
Locky Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Odesláno 13. června 2015 Nádherný kousek! Přiznám se, že za sebe bych bral modráky, ale tyto jsou alespoň ihned rozpoznatelné. Můžu poprosit i o foto dýnka? Díky!
Kid_A Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 parada. ten aligator je standardni cerna nebo nejaka sediva varianta?
Bradkoun Odesláno 16. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Je šedivej jako na fotce 4 a 5. Odstín je prej origo laděnej k cifru. Je to stejně jako modrej u modráků.
Bradkoun Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Samá šedivá. Zachraňujou to jen pruhy.
Kid_A Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 moc pekny Honzo. live musej byt kulervouci.
Bradkoun Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2015 Tady je svět ještě v pořádku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se