dufi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Tak dnes jsem učinil jedno zásadní rozhodnutí - pustím teď do světa troje zánovní hodinky - oboje pilotky od Archimede a Steinharty Oceány 1 GMT a objednal jsem Damasko DA363 na tahu, který se mě už déle strašně líbí, hlavně jsou větší - 42mm, tah 22mm, vnitřní antireflex...myslím, že mám na delší dobu vystaráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Tomu se rika rozhodnuti!! Zvazil si +-? Co 373? Jako kombo? Edit: ty uz jsi je objednal, vid? Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Ty 373 jsem měl dnes na ruce, nejsou vůbec špatný, ale já jsem na tmavej cifr a ty 363 jsou pro mě úplně parádní - a podobnost se 46kama mě nevadí, budou to ve finále úplně jiný hodinky, tah - bez otočný lunety...těším se na ně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 (upraveno) Jasne, 1 s lunetou a 1 bez, tomu rozumim pane . Tak ja uz se tesim taky. Jen bych vzal ty bile, mam rad svetle cifry. Nej by byly DK11. A koukej fotit, flakas to . Edit: dobre hodinky mame, ze? Co syn, jak je spokojeny? Budes tam mit made in? Upraveno 28. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Něco spáchám...to víš, ráno před pátou do práce a večer domů, potřebuju denní světlo...o víkendu něco zkusím, měj se Tano, hezkej večer všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Jasne, 1 s lunetou a 1 bez, tomu rozumim pane . Tak ja uz se tesim taky. Jen bych vzal ty bile, mam rad svetle cifry. Nej by byly DK11. A koukej fotit, flakas to . Edit: dobre hodinky mame, ze? Co syn, jak je spokojeny? Budes tam mit made in?Mladej je nadšenej...přesnost zatím vynikající, co se týká mých a nápisu, tak netuším, ale myslím, že spíš ne... ... ale bral bych ho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Jedna rychlá "mobilovka" z výborné kávy v Italské kavárně... Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ta zluta vterinovka ma sakra neco do sebe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ve čtvrtek jsem koukal v Chronoshopu na modrý a červený a tak nějak z mýho pohledu je ta kombinace černýho cifru a žlutý vteřinovky nejvýraznějšía mě nejvíc sympatická, ty modrý jsou taky moc pěkný, původně jsem mladýmu nabízel je, ale i u něj vyhrála žlutá..... a do třetice teď přibudou ty DA 363 ... zase žlutý, asi úchylka.. Já mám celkově rád žlutou, nosím občas žlutý kalhoty....boty...tak nějak ladím... Jo a do Chronoshopu jsem "vznesl" požadavek, že pokud bude jen trochu možno mít cifr "Germany" tak sem s ním.. , na DAmasko stránkách jsou v katalogu DA363 s Germany! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Teda asi jsem divnej, ale vždycky jsem koukal na hodinky jako celek, aby se mně líbily. Když jste tu začli řešit nápis Germany, musel jsem se normálně extra podívat, jestli ho tam mám. A nemám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Dnešní "hrací" den ....hodinky, nože, předovky, k tomu k poslechu něco na vinylu .....prostě na pohodu, venku je hnusně, světlo na focení bohužel bída... Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem dufi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Dufi vyborne fotky. Ja dnes trochu Mexika . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Díky, Mexiko vypadá hoóódně dobře...!! A už se těším na tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Díky, Mexiko vypadá hoóódně dobře...!! A už se těším na tah... Taky dik, bylo to trochu ostrejsi , ale pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Krásný fotky! Zejména ty detaily se mi moc líbí. Jen Citrony jsem nikdy neposlouchal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Díky siwi, na Citronech jsem vyrostl v 80.letech a zůstalo mě to dodnes...taková ta věčná láska a nostalgie - proto jsem znovu pořídil gramec a po bazarech desky......Citron, Kern, Tublatanka, Metalinda...ty kluci dělali v té době hudbu pro radost a lidi a ne pro prachy /daný dobou, moc tím vydělat nešli.../ jako dnes těch většina komerčních "srágor" a narychlo vyhnanejch mega hvězd za pár večerů...Tím netvrdím, že kvalitní muzika už není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Aspoň jedna čb - barevná při žárovce se mi pořád nelíbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Pěkná...decentní!ČB fotky mám rád, ale nafotit to dobře je složitější než barevný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Dufi: Tyhle kapely si z 80. let taky pamatuju. Spolužáci na nich ujížděli. Jen mě to nějak mijelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Radik: dobra je nahodou!!! Nebud labut , jen fot, at se mame na co divat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se