vrcan Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Lumi na da36/38 je ozaj super, aj ked je pouzita "iba" c1, lumi je super, svieti do rana aj bez nasvietenia a prehladnost paradna... Na lumi som narocny a damasko predci ocakavania. Je sice kopec hodiniek ktore maju lepsiu lumi, ale na D skutocne bohate staci. Presnost... na mojich da36 mam denne ani nie sekundu odchylku, ale to je asi nahoda, co som pocul tak posledne D moc neladi ety, co je skoda. ...a endlink na tahu sa mi mimoriadne paci, aj tah ako taky, neviem sa dockat da46 ktore mi pridu do dvoch tyzdnov. Kedze su vsetky damaska relativne male hodinky a kratke, moze byt takato koncepcia endlinku bez toho, aby to zhorsovalo komfort. Napr. na omegach POckach mi endlink vadi, moc hodinky predlzuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Dufi, vis co by me zajimalo? Jak dlouho od plneho natazeni, vydrzi ty subcifry bezet. Mozna se to tady na foru uz resilo, asi jsem to nepostrehl.Jinak ja se k presnosti Damasko nebudu vyjadrovat, jelikoz by si nekdo myslel, ze si vymyslim. . Edit: docela by mi bylo cti, Ti nekdy u foceni sekundovat.To není Tano problém, někde dáme sraz a pár fotek uděláme, ale zázraky nečekej... Výdrž je psaná tuším 42-46 hodin, ale kolik je z toho schopnu sebrat zaplé chrono zatím netuším, časem vyzkouším...ale vzhledem k tomu, že asi nebudu stopovat nic 40 hodin, tak je to vcelku jedno...pokud někdo zkušenost má, tak info uvítám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Pár fotek z Velikonočního courání kolem Vltavy... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Skvele misto na foceni Decek. Koukam, ze ten novy prirustek ma i mini plasticke indexy, ze? By mi zajimalo, kde jsi nasel ten rezavy retez? Je to pobliz Vytone?Mas to fakt pekny pane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Díky Tano...jasně, je to na Náplavce pod Palačákem... Já tam chodím hodně fotit, mám to tam rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Díky Tano...jasně, je to na Náplavce pod Palačákem... Já tam chodím hodně fotit, mám to tam rád...Jj, najit takovej nobl retez da v centru fusku. Mam to tam taky rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 dufi - fotky velmi pekne, citim z nich nadsenie a to mam rad mozem sa opytat, nepostrehol som ak si to nahodou uz spominal... tie DC67 na tahu, to si kupoval nove? lebo tusim lolohh take predaval, nemas ich nahodou od neho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 dufi - fotky velmi pekne, citim z nich nadsenie a to mam rad mozem sa opytat, nepostrehol som ak si to nahodou uz spominal... tie DC67 na tahu, to si kupoval nove? lebo tusim lolohh take predaval, nemas ich nahodou od neho? Ahoj, mám je nové z Chronoshopu....a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Jj, najit takovej nobl retez da v centru fusku. Mam to tam taky rad.No jasně, nějaký leštěnky bych na rezavým řetězu nefotil, k Damaskům se to tak nějak hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Ahoj, mám je nové z Chronoshopu....a díky! Super, nove su nove, poznam ten pocit no tieto budu vyzerat aj po rokoch ako nove Kazdopadne, tesim sa na dalsie foto, Damasko parta je tu a tak to ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 "D" rodinka pohromadě... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) "D" rodinka pohromadě... Okrem inhouse modelov je to pekny extrakt z ich portfolia... si spravny Damasko nadsenec, tak nech ti prinasaju mnoho radosti! Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Okrem inhouse modelov je to pekny extrakt z ich portfolia... si spravny Damasko nadsenec, tak nech ti prinasaju mnoho radosti!Díky, myslím že pár let vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Dufi, velka pecka!!! Mas to vyvazene, libi se mi to. . Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Dík Tano, 36ky jsou mladýho, ale do rodiny patří...já to tak nějak ani neprožívám, že by mělo být Damasko něco extra, prostě se mě líbí jejich technologie a matroše, celkově jsou to hodinky pěkný, ale nebudí luxusní dojem, za celou dobu co je mám, se mě snad zeptal jeden člověk, co to je zač... , když nasadím Archimedky nebo Steinharty, tak se poměrně často někdo zeptá co to mám za hezký hodinky , co mě vždy docela pobaví, že nejvíc se lidi zajímaj na mý ruce o Trasery a Luminoxy, který vypadají skoro jak pouťový... rozhodně ale nejsem fanatickej zastánce jakýkoliv značky, spíš běžnej uživatel... .a místní chvalozpěvy a nebo naopak narážky na Damasko mě nechávají úplně klidným , mě vyhovujou, mám je rád, ale nehledám v tom žádnou modlu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Co mě vždy docela pobaví, že nejvíc se lidi zajímaj na mý ruce o Trasery a Luminoxy, který vypadají skoro jak pouťový... rozhodně ale nejsem fanatickej zastánce jakýkoliv značky, spíš běžnej uživatel... .a místní chvalozpěvy a nebo naopak narážky na Damasko mě nechávají úplně klidným , mě vyhovujou, mám je rád, ale nehledám v tom žádnou modlu...Je to tak, lidi lakaji jakoze poutovky. Ty urazky na D take nechapu, zase se mi libi, ze drazdi okoli a modlu v hodinkach, to snad ani nejde, ne? . Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 No... pouťovky-nepouťovky, o hodinkách jsem si vždycky myslel, že to je taková tajná záliba. Vždycky jsem měl za to, že se málokdo vyzná ve značkách a cenách (prostě to není tak profláklá oblast jako třeba auta). Jdu si takhle jednou z práce, léto, krátkej rukáv, na ruce Déčka, potkám kolegu, kterej mě v mžiku chybnul za ruku se slovy "ukaž co to máš za hodinky"! A z něj vylezly Hamiltony - první chronomagor. Další obdobná příhoda jen o pár týdnů později, na ruce pořád Déčka, kolega přišel jen něco pořešit a když je zbliknul, okamžitě věděl, která bije "Hmmmm, Damasko....".To aby pak člověk pomalu obhajoval každou novou akvizici. Na druhou stranu mě potěšil kamarád nechronomagor, kterej mi na DA34ky natvrdo řekl: "Tyhle bych si nikdy nekoupil, nelíbí se mně - připadaj mně jako dětská hračka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 No jo...to dělaj ty barevný dětinský "rafičky"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 ... prostě se mě líbí jejich technologie a matroše .... ... rozhodně ale nejsem fanatickej zastánce jakýkoliv značky, spíš běžnej uživatel... .a místní chvalozpěvy a nebo naopak narážky na Damasko mě nechávají úplně klidným , mě vyhovujou, mám je rád, ale nehledám v tom žádnou modlu...Takový přístup k hodinkám je mi hodně blízký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 (upraveno) Hodinky se mi v první řadě musí líbit - pokud není tahle podmínka splněna, nezachrání to sebelepší značka. Damasko byly vlastně mé druhé dražší hodinky. Prohlížel jsem tehdy chronoshop docela dlouho, nejdřív jsem je přešel s pocitem "hmm, nejsou špatný", ale nic definitivního. Pak jsem se k nim ale začal vracet, koukal na ně čím dál víc až nakonec bylo rozhodnuto. V jednoduchosti byla síla. No, pak se z toho tady stala sekta Sakra, a zrovna je nemám při ruce, abych jen nekecal Upraveno 6. dubna 2016 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se