fotofot Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Zdravím vás, chcem sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosť s výrobou nového sklíčka na PRIMky? Mám totiž PRIM TV 21 Automat v dosť peknom stave a chcem ich aj aktívne nosiť... Keďže je to sklíčko plastové, neustále na ňom pri bežnom používaní pribúdajú nové škrabance...Rozmýšľam preto, či neskúsim obehať optikov, či by nevedeli vyrobiť podľa tohto plastového sklíčka sklenené...Neriešil to tu už niekto náhodou ???Ďakujem za odpovede
lucid Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Na sklu budeš ty škrábance mít rovněž. Plast rozleštíš v pohodě sám, sklo ne. Pokud je chceš mít bez škrábanců, musíš si na ně nechat udělat safír.
straspol Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Na sklu budeš ty škrábance mít rovněž. Plast rozleštíš v pohodě sám, sklo ne. Pokud je chceš mít bez škrábanců, musíš si na ně nechat udělat safír.....kterej bude stát majlant. Týden nato Ti upadnou v kuchyni na dlaždičky a safírový sklíčko rozcákneš na mnoho drobounkých kousíčků...
fotofot Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2015 OK... a čím to mám teda leštiť? ...je na to nejaky špeciálny prípravok priamo na hodinky?
lucid Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 ....kterej bude stát majlant. Týden nato Ti upadnou v kuchyni na dlaždičky a safírový sklíčko rozcákneš na mnoho drobounkých kousíčků...jj, přesně tak.
lucid Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 OK... a čím to mám teda leštiť? ...je na to nejaky špeciálny prípravok priamo na hodinky?Je např. Polywatch pasta nebo se to dá i Tempo pastou apod. ... každý má zkušenosti jiný, když si dáš trochu práci s hledáním, tak o leštění plastových sklíček tady určitě bude pár vláken.
straspol Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Výborná první pomoc je zubní pasta, na mělké škrábance úplně stačí. Pozor, sklíčko v televizích je utopené na úroveň pouzdra, tak ať neodereš zlacení (či chrom).
fotofot Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2015 našiel som aj toto: http://www.topautodoplnky.sk/5,sk_xerapol-odstranovac-skrabancov-na-plexisklo.html ...dufam, ze to tym nepokazim......hodinky urcite pred lestenim oblepim
pebe Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 našiel som aj toto: http://www.topautodoplnky.sk/5,sk_xerapol-odstranovac-skrabancov-na-plexisklo.html ...dufam, ze to tym nepokazim... ...hodinky urcite pred lestenim oblepim Xerapol funguje perfektně, osobně mnohokrát vyzkoušeno
fotofot Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2015 ...tak som včera letel kúpiť Xerapol a parada ...škrabanec je preč a prebehol som s tým aj ostatné hodinky... takze sa všetky ligocú
Milan Praha Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Dotaz lehce mimo ale nenašel jsem nic lepšího. Kde kupujete sklíčka na primky ?Chtěl bych toho vzít víc, abych si je pomalu mohl restaurovat ,,, lis mám a už sem jich pár udělal z těch, co jsem je koupil s lisem (3ks) ale víc už nemám ...
Mipa Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Již jsem tuhle tabulku zde někam dával, ale když se ptáš, tak sklíčka plastová na hodinky nabízí například firma MAVEX Turnov - www.mavex.cz - mobil 603 218 894 - dle jejich katalogu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan Praha Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 mockrát děkuji, jdu si to změřit a nakoupit zásobu, po 10 CZK je to legrace
Mipa Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) U těch sklíček za 10,- Kč je zrada, že ty nejžádanější průměry pro Primky (číslo velikosti sklíčka je jeho průměr v desetinách milimetru) již nemají a nebudou a jsou jen ty za 80,- Kč. Edit: Jo a ta cena 80,- Kč je z loňského katalogu a dneska to může být více. Upraveno 15. července 2015 uživatelem Mipa
Milan Praha Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Je to tak, opravdu ty po 10 czk nemají žádné z těch, co bych na primky potřeboval. Náhodou typ na jiný obchod nemáte ? Prohledávám a nenacházím .díky moc
Joskas Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 parexo.cz ale osobní zkušenost nemám
tondako Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 (upraveno) V Parexu maj kulový.V Mavexu ta cena je 90,- + DPH. Osobně ty skla od Sternkreuz doporučuji, jsou kvalitnější než byly ta skla z Tvaru Pardubice, holt jiná doba jiná cena, pamatuju ty skla z Tvaru za 2,30 kus.Ta cena z Mavexu je dobrá, v německu to sklo stojí 2,80? + merwerk, + poštovné z němec + převod peněz do zahraničí. Němci dávaj malou slevu při odběru víc než 10 ks od velikosti, možná ti ji v Mavexu taky daj. Ještě k tomu měření skel, měří se to v desetinách, ale je dobře k té naměřené hodnotě připočíst 1 nebo 2 desetiny, sklo pak líp sedí v ráfku. Upraveno 17. července 2015 uživatelem tondako
Milan Praha Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 díky, holt si připlatím a nenakoupím to do zásoby ale na hodinky co mám + pár rezerv dík
Joskas Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Tak to vypadá, že je má někdo doma nasyslená, protože za tu dobrou cenu jsou sklíčka vyprodaná.
Karlos Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Já bych se zeptal jaký je rozdíl v kvalitě mezi německými a českými slkíčky? Případně jestli jdou nějak vizuálně rozpoznat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se