Frogggy Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Poraď te které vybrat ,Vostok Europe EXPEDITION nebo Seiko 5 Sports Atlas, nedokážu se rozhodnou, diky
New X-Bob Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Co je nejdůležitější kritérium pro tebe? Je potřeba trochu napovědět, proč jedny nebo druhé
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Co je nejdůležitější kritérium pro tebe? Je potřeba trochu napovědět, proč jedny nebo druhé Ač jsem velkým příznivcem ruských hodinek, tak bych volil Seiko. Nevím jestli zrovna tento model ( teda vím, určitě ne ), ale když si zkusím srovnat kvalitu zpracování, renomé značky, a ohlasy spokojených, resp. méně spokojených uživatelů, vychází Seiko, v mém případě Samurai - někdy v budoucnu. U Vostok Europe mám pocit, že záleží na štěstí, na jaký kousek narazíš. Vzhledově jsou asi na první pohled atraktivnější Vostoky.
New X-Bob Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Ač jsem velkým příznivcem ruských hodinek, tak bych volil Seiko. Nevím jestli zrovna tento model ( teda vím, určitě ne ), ale když si zkusím srovnat kvalitu zpracování, renomé značky, a ohlasy spokojených, resp. méně spokojených uživatelů, vychází Seiko, v mém případě Samurai - někdy v budoucnu. U Vostok Europe mám pocit, že záleží na štěstí, na jaký kousek narazíš. Vzhledově jsou asi na první pohled atraktivnější Vostoky. já bych přihřál polívčičku protistraně - ikdyby náhodou se u Vostoků objevilo bebínko, lze v řádech deseti-max stokoruny ho napravit. Ovšem, udělal bych to u obyčejného hodináře ze staré školy, ne u autoriz. servisu. Já jsem si to tedy tak vyzkoušel. Nějak jsem nebyl dojmu, že obecně autorizované servisy hodinek se přiblížily autoservisům - t.j. neopravuje se, jen se vymění a když to zlobí dál, tak je záklazník debil a může si za to sám, páč to zase rozbil... Závěr - šel bych do V-E. Jsou jiné, jsou masivní, vnější kvalitu zpracování pokládám za stejnou jako u Seiko (porovnal jsem).
Frogggy Odesláno 3. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Mojim kriteriem je automat do 5000,- ,monstra se mi nelíbí
lev-7 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Mojim kriteriem je automat do 5000,- ,monstra se mi nelíbí Mám VE K3 Submarine i Seiko 5 a převážně nosím VE, ty vydrží snad vše. Osobně se přikláním k Vostokům
kubson Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Mojim kriteriem je automat do 5000,- ,monstra se mi nelíbí ocelové seiko samurai - osobně si myslím, že oproti "pětkám" jsou o level jinde - atlasy alias gadgety nejsou diversky, i když mají 200m vodotěsnost, je to takový trochu paskvil, neříkám že nejsou pěkné
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Mojim kriteriem je automat do 5000,- ,monstra se mi nelíbí Ukaž mi někoho, komu se monstra líbí a teď vážně. Stejně si budeš muset nakonec vybrat sám, protože co člověk, to názor. No a v téhle kategorii zas o tolik nejde. Prostě nemůžeš šlápnout vedle (když zvolíš Samuraie )
New X-Bob Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 souhlasím s Toljou, nemůžeš šlápnout vedle (když zvolíš V-E )
B.F.G. Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Koupil jsem nedávno od neznámého dobrodince prakticky nové Seiko White Samurai a bez problémů jsem se do 5000,- dostal. Takže hledej, a kup pořádnej kusanec hezkého nerezu. Vostok je pravda větší exotika, jenže ....
Frogggy Odesláno 3. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Dají se u nas koupit někde ty Samuraie /ocelové/ myslím tím mimo http://www.chronoshop.cz/
Filipes Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 asi nedají...ale tohle je tu poměrně častý dotaz, navrhuji rovnou někam vyvěsit "Automaty za 5.000? Seiko Samurai!!"
koblih69 Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Poraď te které vybrat ,Vostok Europe EXPEDITION nebo Seiko 5 Sports Atlas, nedokážu se rozhodnou, diky Já bych se nebál obojího, mám pár Second-hand Seiko 5 i Vostoků a shrnul bych to pocitově asi tahle: Vostok: * zajímavý neotřelý design i když u některých modelů až kýčovitý - ale mě se líbí * levný a dostupný servis * spolehlivost subjektivně horší, ale GO stroje ( vyčistění, seřízení, býměna ložiska a rotoru samonátahu ) za 550,- je víc než přijatelná * Ruská hodinky rozhodně budí pozornost Seiko: * velmi spolehlivé kalibry * výběr střízlivých i hodně ulítlých designů * známější značka pro okolí Já bych zvolil Vostok - je to srdeční záležitost..., volit musíš sám...
kulix Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 V této cenové kategorii je jedno, co si vybereš..Kvalitou je to hodně podobné a ted jen záleží, co ti vícepadlo do oka..
Kirn Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 Mám dvoje Seiko 5 a jsem s nimi velmi spokojen, teda nadšen. Ale kdybych měl děngi navíc, tak bych bral ty Vostoky, Expedition je vydařený kousek. Naživo jsem viděl jen Arktiky.
Galil Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Vesměs tu slyšíš názory, že v podstatě nemůžeš šlápnout vedle a taky bych s tím asi souhlasil. Vyber si prostě podle gusta. O spolehlivosti a "nezničitelnosti" Seiko asi netřeba diskutovat. Osobně jsou mi bližší VE, zrovna Ekspedicije mám a co do spolehlivosti, vodotěsnosti, odolnosti a já nevím čeho dalšího nemám nejmenších výhrad. Ale já jsem na matičku Rus trochu ulítlej, tak jsem možná i trochu nekritickej:-)
Lapis Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 U vostoků jsou dobrá tak pouzdra. Třeba by se tam vlezl Seiko strojek.
Luky Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Tak byt na tvem miste radsi bych volil Seika nez Vostoky a kdyz Seika tak Samuraie v nerezu od Seiko 5 Atlas se to s cenou od sebe moc nelisi a s kvalitou rozhodne vedle neslapnes , ale je to jen na tobe pro ktere se rozhodnes .
afrikab Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Mel jsem jedny Vostoky, mam bile Atlasy, ale hlasuju pro Samuraje. I kdyz Atlasy maji designove stale neco do sebe. Zrovna ted budu jedny kupovat.
N4M Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 A nebo zkus pravidelně sledovat zdejší bazar. Sem tam se tu objeví velmi zajímavé nabídky za opravdu dráždivé ceny. Nyní tam najdeš Zeno Watch Basel za 5000,- http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8680 Myslím, že to je solidní nabídka. Tak šťastnej lov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se