Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Přemýšlím taky o V-E 2007, kdyby ses rozhodl pro ně tak by se slušelo dát nějaký fotky...

Proto se zeptám: kde je u nás možné objednat tento model V-E 2007, nedaří se mi najít

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem w17
Odesláno

Odpověď z www.azwatch.cz

Vážený pane,

tento model hodinek Vostok Europe želbohu v nabídce mít nebudu. Doporučuji obrátit se přímo na zastoupení fy.Vostok Europe pro ČR. Je to firma Tulipan s.r.o. Dovolím si napsat kontakt.

TULIPAN s.r.o.

Mařákova ul. č.2

160 00

Praha 6

tel. : 233 322 169, 602 440 774

e-mail : info@interwatch.cz

Přeji krásný den.

S úctou

Jiří Šafář

Odesláno

Mnohokrát díky, už jsem odeslal dotaz na tento kousek. Jen mám obavy z velikosti, proto bych rád viděl fotky hodinek v akci, mám menší ruku a je potřeba to řádně zvážit..

• po 3 týdnech...
Odesláno
Tak to jsou první Vostoky které se mi líbí, většinou jsou ty malůvky na ciferníku samej brutál kýč

Tyto jsou opravdu hezké, já proti ruským hodinkám nic nemám, ale většinou se dívám jinde, ale tyto se mi líbí.

Odesláno

ahoj, já měl možnost stejného výběru Seiko x Vostok. A jelikož Seiko má kdekdo a je jich nepřeberné množství, tak jsem si vybral Vostoky, které jsou originální ( konkrétně Vostok Europe-Submarine K3/VII ) :smile_anim:

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

vostok expedition 2007 su moje prve vostoky. mam oranzovu verziu a som velmi spokojny. kvalitne spracovanie, presnost v norme, pohodlne nosenie. a vyzeraju fakt dobre. nechcel som hodinky s kopcom funkcii a tieto mi presne sadli.

Upraveno uživatelem milos lacika
Odesláno
Řeším podobné dilema

buď

SEIKO 5 ATLAS 200M

skz207k1-2.jpg

skz207k1-3.jpg

skz207k1-4.jpg

skz207k1-5.jpg

skz207k1-6.jpg

nebo

Vostok Europe

2006

zlato-stribro-hodinky-cz-foto-2426-5405052-jpg-detail-270-350.jpg

2007

regular_2432-5905085-Expedition%20orange%20face.jpg

Co si budeme povídat... Na Atlasech nic neskazíš... ale ty Vostoky jsou větší exotika a spíš upoutají pozornost.

Odesláno

Nové Vostoky neznám, ty původní byly kus od kusu rozdílné kvality. Zato SEIKO 5 mám celou rodinku (asi 7 kousků) a nejstarší z druhé poloviny 80´ let a všechny šlapou jedna radost a vesměs vypadají jak nové. I když některé z nich měly pohnutou historii. :thumbsup_anim: Rozhodně bych volil Atlasy. Ovšem to je můj názor a nic ti nenutím. :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...