Karussell Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Vážení chronomágové, dostala se ke mě zajímavá fotka B Aerospace Evo Titan, prý v edici Czech Air Force, logo na cifru by tomu napovídalo, tak jsem pátral, co o nich ví google a nenašel jsem vůbec nic, čemuž se mi nechce věřit. Máte někdo nějaký informace, jak a kdy tato limitka vznikla a kolik by jich mohlo být, případně nějakej příběh k tomu? Díky :-) Upraveno 23. června 2015 uživatelem Karussell
cigi Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Panenko skákavá, ....to je ....... nový grál !!! Upraveno 29. června 2015 uživatelem cigi
rejan Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Ale to nejsou Evo,jsou to Aerospace E-79362. Starší model 2007- 2013.Evo mají všechny indexy číselné.
Rodkopf Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Tak jestli to je pravda, tak je to bomba, zvlastni, ze o tom jeste nikdo nevedel...Kazdopadne je to hodne pravdepodobne, byla miliarda verzi - viz.: http://www.breitling-museum.com/AEROSPACE-LIMITED-EDITION.html Nemas vice fotek?
aladin Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Není to prostě jen jedna z mnoha podobných limitek stejného modelu? Upraveno 28. července 2015 uživatelem aladin
Karussell Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Nechápu smysl toho dotazu, jasně že to je jedna z mnoha limitek, ale mě by zajímalo jak a proč vznikla, asi si jen tak někdo v B nevzpomněl, že tam prsknou logo CZAF... Tak jestli to je pravda, tak je to bomba, zvlastni, ze o tom jeste nikdo nevedel...Kazdopadne je to hodne pravdepodobne, byla miliarda verzi - viz.: http://www.breitling-museum.com/AEROSPACE-LIMITED-EDITION.html Nemas vice fotek? Víc fotek zatím neumím, byl jsem na ně jen dotázán člověkem nechronomagorem, co se s nima setkal a jsou prý na prodej, nic víc nevím... cena by asi nebyla špatná, ale není to můj objekt zájmu, tak jsem to dál neřešil...
aladin Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Pokud vím, jsou pro některé piloty AČR. Ale nejsou jejich majetkem. Kde by se daly koupit je tudíž otázka. Indicie: několik jich je teď na Islandu.
Hajek Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Zajímavé, každopádně někde by k tomu měl být i armádní objednávka.Nicméně ta cena určitě nebyla nízká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se