ABCDE Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 EU: monsterwatches.eumonkeyswag.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Dnes dorazily po osmi dnech ze Skywatches. Mohl bych je nosit, i když nejsou moc velké, ale od počátku byly určeny pro manželku na dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 007, ještě mi poraďte, jsou toto spolehlivé obchody?mywatcheshub, creationwatches, skywatches,Všechny tři jsou v pohodě a prověřené, ale u posledního je největší pravděpodobnost, že se vyhneš clu a DPH, takže cena, která je u hodinek, je po přepočtu kurzu konečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heriman Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tak objednáno 007 Jubilee na creationwatches. Teď budu čekat a čekat, dodací doba je podle nich 2-4 dny, takže asi 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 ......po čase si je můžeš i krapet vytunit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Jde snadno vyměnit vložka lunety (vyloupnout nožem a nasadit jako u Subů) nebo je nalepená ? Myslel jsem, že modrá bude na slunku víc modrá :-) a vzhledem k tomu, že jsem to slíbil ženě, tak bych to rád splnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Já jí na své lepil a předchozí přilepená byla (setsakra se jí nechtělo).A ohledně barvy nevím....já mám na svých vložku zelenou a na mnou postovaných je černo-červená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Je třeba sundat celou lunetu a pak to jde vyměnit dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Díky, zkusím najít ještě něco na Youtube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Tady je foto návod: http://forums.watchuseek.com/f365/my-first-mod-skx007-how-change-bezel-insert-1035796.html Upraveno 24. června 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tady je foto návod: http://forums.watchuseek.com/f365/my-first-mod-skx007-how-change-bezel-insert-1035796.htmlDíky.....to mám pro příště... :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Díky, četl jsem, ale spíš bych potřeboval pro ženu několik kompletních lunet s jinýma vložkama, abych mohl bleskově přehazovat podle jejího přání :-) Kde kupujete díly ? Na ebay toho zas tak moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heriman Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Tak 007 už jsou na cestě ze Singapuru - jupíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se