Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový, a po týdnu naprostého nadšení tady na fóru si prostě musím pořídit svoje první automaty.

Rozhoduji se mezi SKX007 a SRP587, cenový rozdíl asi 60 euro.

Stojí Prospexy za ten rozdíl?

Odesláno

Asi nebudu jediný na fóru, když ti doporučím SKX007. Má je tu spousta lidí a mají jeden z nejlepších poměrů cena/výkon. Pokud potřebuješ opravdu nějaké hodinky na léto/lítačku, tak SKX007 jsou rozhodně super volbou.

Odesláno

Za mne SKX007, na tom SRP587 by mi vadil ten bazmek na lunete. Co takhle dat si SKX009?

Odesláno

SKX007 tu má skoro každý, SRP587 skoro žádný. 007 seženeš bez problémů, 587 ale ne - kdoví zda z nich za nějaký čas nebude rarita která poroste na ceně. Jsou nepatrně větší a mají "lepší" strojek opatřený ručním nátahem a hackingem. Za mne proč ne. 

Návštěvník Mitak
Odesláno

SKX007 jsou legenda. SRP587 nejsou nic. IMHO jeden z mnoha modelů, který časem zapadne.

Odesláno

Pouze vzhled.

Sorry, nestartuju, ale nesouhlasim. Ten Seiko oyster zatrhava chlupy na ruce, (aspon teda na moji...) takze mas takovej automatickej depilator zapesti a ZADARMO! Komfortni to ale moc neni... Jubilant je pohodlnej a lepe resenej. Muzu porovnat, mel jsem na ruce oboje...

Jsem v patek zjistil, ze je nutne ted taky potrebuju, takze 009 jsou nekde na ceste a z vyse uvedeneho duvodu s žubilííí...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Taky jsem objednal Jubilee. Ale ani jeden z originálních tahů za ty prachy není srovnatelný s dokoupeným tahem za cca 100 USD.

Odesláno

Je IMHO buřt, na čem 007/009 vezmeš (bez urážky kolegů pisatelů!) - jak Tě to chytne, budeš kupovat, měnit a špekulovat. A to je na tom to krásné, sluší jim skoro vše :)

Odesláno

Kdyby si chtěl objednávat v ČR, tak zkus napsat na azwatch.cz. I když to nemají zrovna v nabídce, tak to poměrně rychle umějí sehnat :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...