Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro dnešek TEXAS INSTRUMENTS STARBURST z roku 1979. Podle mě nejstarší LC ručky. Až přijdu na to, jak to otevřít, abych vyndal (a opravil) modul, tak je možná i zprovozním.

P1012754.thumb.JPG.53d8c30e3e064010bf20ae367bfe164f.JPGP1012752.thumb.JPG.69ee274612abda72dea5cc4934c1f36f.JPGP1012757.thumb.JPG.f43b4104d87c533e428d3563be3bc0dd.JPG

• Like 4
Odesláno

Jsou krásné. Taky bych vkládal naději do toho výbrusu. Jen je otázka, jak veliký je ten modul a zda půjde vyndat zespodu. 

Odesláno

Ano, tam se otevírá víčko jen na velkou lithiovou baterii, dokonce je ve chvíli focení otevřené. Ale tamtudy modul nevyndám.

Odesláno (upraveno)

To vypadá na montáž spíš přes sklíčko na obrázku který jsem našel na internetu se tam zdálo být ještě něco na rozdělání zespodu ale není tomu tak ten tvůj obrázek je vidět že to je celistvý

Upraveno uživatelem Casio CL-301
Obrázek zkresluje vypadá to jako kdyby tam bylo další víčko k rozdělání ale není to pravda ten modul je celý
Odesláno

Sklíčko je v takovém rámečku, který se zdá nalisovaný na zbytek pouzdra, ale nevim, jak silně, mám strach, abych to neočvachtal. To radši bych je měl nefunkční, než funkční poškozené, když jsou N.O.S.

Odesláno
před 12 minutami, t2 napsal:

Ta cena? To jsou šilinky nebo marky?

Marky. Je to německý katalog Neckermann z roku 1979. Za 100 DM byly v té době už sakra dobrý digi.

Odesláno

Jestli se modul vyndava predem,tak jde sklo s i stim rameckem,takto jsem rozdelaval tusim nejaky citizeny.Slo to dobre pres roh za pouziti starebo priboroveho noze(takovy ten nerezovy,skoro jako kuchynsky,ale tupy)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ja ich mám. Blikaju len v režíme timer inak nie. Ak blikaju v režíme hodín očakávaj výmenu batérie, seiko takto upozorňuje že je slabá.

Upraveno uživatelem Lisky
  • Like 2
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj mám na vás velkou prosbu,podařilo se mi vydražit tyto hodinky MBO Model 3088 na Aukru a zajímavý na tom je,že v chladném počasí displej zmizí a má takovou duhu,dá se s tím něco udělat? Když jsou na ruce a v teplém počasí fungují naprosto bez problémů. Na prvním obrázku je viditelná duha oválného tvaru.

IMG_20250425_154026.jpg

IMG_20250425_115022.jpg

IMG_20250426_091953.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...