Gilius Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 To je fakt nadhera! Co hodinky to skvost! Prodavam vsechny sve mechaniky a jdu na digi!!!!!!! už jsi náááááášššššš......vše co mááááááššššššššššš.......:lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Tak třeba ještě designové japonské Mikado z roku 1978. Ty rohy jsou fakt ostré, že by se člověk zranil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) pěkné.....tyhle vintážní kousky jsou vážně nádhera.....!!!!! Digitální hodinky s kalkulačkou mám jen Montany,měl jsem ještě další dvoje,ale někam mi zmizly..... To mi ale připomíná,že bych alespoň ty Montany mohl oživit........ Edit- A co Siwi???? Také by mohl něčím přispět....... Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 LCD hodinky Seiko Calculator kal. C153 Rok výroby : 1977 Funkce hodinek : - zobrazení hodin, minut, sekund, měsíce a dne - paměť s možností přičítat a odečítat - procenta - druhá odmocnina - násobení, dělení, sčítání, odečítání Poznámka : Omlouvám se, že na obrázku není vidět jak funguje displej, ale ve všech hodinkách co mám ve sbírce jsem vyndal baterie, neboť to je časovaná bomba, která může poškodit modul a hodinky jsou pak k ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 SEIKO LCD Pulsemeter Kal. S229 Rok výroby : 1981 Funkce hodinek : - zobrazení hodin, minut, sekund - měření pulsu ( když přiložíte prst na senzor TOUCH SENSOR, tak se na displeji objeví vaše srdeční frekvence - chronograf - budík - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 LCD hodinky SEIKO M516 - první hodinky na světě se záznamníkem Rok výroby : 1983 Funkce hodinek : - zobrazení hodin, minut, sekund - chronograf - možnost nahrání a následného přehrání zvukového záznamu v maximální délce 8 sekund - výroba hodinek zastavena v roce 1984. - Celkem bylo vyrobeno 74600 ks těchto sběratelsky zajímavých hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Zaznamnik, tak to je mazec Mate kluci krasne kousky, fakt. Jdu sem obcas, ale vzdy tu neco najdu u ceho mi klesne celist. Bravo, tohle vlakno zacina bejt na foru nejzajimavejsi. Teda az po mem vlaknu o JLC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Tak pro dnešek sem šoupnu třeba tyto Casiotron CS-51, modul 79. Je to druhý nejstarší typ od Casio s kalendáriem. Mají celoocelový plášť se šroubovacím víčkem. Dělaly se potom už jen jako Casio (typy QS-39 nebo UC-50W) pouze s chromovaným kovovým pláštěm s namačkávacím víčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 A ještě jedny ze slavné řady 12-ti melodiových Casio. Typ M-321, modul 82. Moduly 142, 407 a 408 měly stejné funkce, ale větší část melodií pokaždé jinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 (upraveno) BOMBA....všechno..... Oproti vám nemám nic,s čím bych se mohl pochlubit. Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Tak pro dnešek sem šoupnu třeba tyto Casiotron CS-51, modul 79. Vim ze asi chci moc, ale strasne by me zajimalo jake rozliseni pouzival tento displej a jake jsou jeho presne rozmery. Pokud se to da nekde zjistit. Pripada mi to na tu dobu neuveritelne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 (upraveno) Oproti vám nemám nic,s čím bych se mohl pochlubit. Netruchli Gile, kluci to urcite taky nenasli doma na pude v krabici. Hlavni ze mas zapaleni a venujes tomu cas. Casem budes mit urcite velkou sbirku a ty spesl kousky taky prijdou. Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 ja tohle vlakno fakt miluju. neni nekde nejaka stranaka, kde jsou pohromade tyhle skvosty? jako tohle se vyrobilo v ere 70-80? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 ja tohle vlakno fakt miluju. neni nekde nejaka stranaka, kde jsou pohromade tyhle skvosty? jako tohle se vyrobilo v ere 70-80? Všechno pohromadě asi ne....ale když si celé tohle digitální vlákno projdeš,určitě nějaké odkazy najdeš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 Prave na te strance jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 (upraveno) ja tohle vlakno fakt miluju. neni nekde nejaka stranaka, kde jsou pohromade tyhle skvosty? jako tohle se vyrobilo v ere 70-80? Zkus http://www.ledwatches.net/ V levé horní části si klikni na link PHOTOS a máš možnost shlédnout veškeré LED hodinky, které se vyráběly v 70-tých a 80-tých létech vč. některých zajímavých LCD hodinek z té doby. Dále na této stránce je možné nalézt spoustu užitečných odkazů pro milovníky digitalních hodinek. A ještě jeden typ a sice na stránky pana Wenziga z Mnichova, který dle mého názoru vlastní největší sbírku elektronických hodinek na světě. Tady je : http://www.digitalwatches.de/ENGLISH_INDEX.HTM Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 hodím ještě dotaz: Všiml jsem si,že hodně sběratelů digitálek kompletuje řadu MARLIN od Casia......co je na těchto hodinkách tak zajímavé????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 K několika výrobním řadám modulů (81, 106, 248 co si teď vybavuji) byly použity také pláště se sklíčkem s vyobrazením mečouna (ryby). Stejně jako provedení bez mečouna to byly všechno hodinky určené hlavně na sport a jejich cena byla všech cca stejná. Proto mi není úplně jasné, proč se dnes cení mnohem víc ty s marlinem než bez. Bylo vyrobeno asi 15 různých typů s marlinem. Někdy se pro tyto řady Casio uvádí označení Pre G-Shock, tedy předG-Shockovské - je to v podstatě pravda, protože moduly 240 v nejstarších G-Shockách DW-5000 a DW-5200 jsou funkčně naprosto shodné jako modul 106 a 248. hodím ještě dotaz: Všiml jsem si,že hodně sběratelů digitálek kompletuje řadu MARLIN od Casia......co je na těchto hodinkách tak zajímavé????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 (upraveno) http://www.vintagedigitalwatches.com/ http://www.casiodigitalwatches.com/other.htm http://www.raredigitalwatches.com/ Tady lze najít též spoustu "magických a úžasných digitálek"....... Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2008 K několika výrobním řadám modulů (81, 106, 248 co si teď vybavuji) byly použity také pláště se sklíčkem s vyobrazením mečouna (ryby). Stejně jako provedení bez mečouna to byly všechno hodinky určené hlavně na sport a jejich cena byla všech cca stejná. Proto mi není úplně jasné, proč se dnes cení mnohem víc ty s marlinem než bez. Bylo vyrobeno asi 15 různých typů s marlinem. Někdy se pro tyto řady Casio uvádí označení Pre G-Shock, tedy předG-Shockovské - je to v podstatě pravda, protože moduly 240 v nejstarších G-Shockách DW-5000 a DW-5200 jsou funkčně naprosto shodné jako modul 106 a 248. no jo...koukám...tady o tom něco píší..... http://www.casiodigitalwatches.com/marlin1.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se