quattroRS Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 (upraveno) Pekné, ten font mi pripomína značku First Austria Upraveno 26. dubna 2020 uživatelem quattroRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Stempo mám jenom jedny nefunkční: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Jo, ty jsou dost podobný. Akorát ty moje měly stopky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Aj tieto maju, ale chyba im tlacitko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 Jaj tááák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 A ještě sem něco přidám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Ke Kesselkám a Montanám přibyly jedny "NEC USA" prodávané coby vrak. Jdou, jen LCD už je načaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 (upraveno) Mám taky jedny Panatic, ale nejdou... Ty tvoje se mi líbí mnohem víc. Upraveno 30. dubna 2020 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Aj tie tvoje by stali za ozivenie. Ja v case korony ozivujem aj otlcene 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Aj tie tvoje by stali za ozivenie. Ja v case korony ozivujem aj otlcene Když jsem je kupoval, šly krásně. Po výměně baterie už nenaskočily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Taky. Ale modul je mrtvý, celé je nejspíš někdo utopil. Na desce je navic přerušený minusovy vodič. Zkusím to nějak fixnout.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2020 Problem prerusenych cesticiek riesim vodivim lakom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Tieto maju zaujimavy displej.Staci jemne zmenit uhol a bud je vidiet len dvojbodka, alebo vobec nic.Vyzeraju ako keby nesli a pri tom v kuse idu,len uhol pohladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 A ta dvojbodka blika nebo trvale zobrazena? a mam dojem, ze polarizacni foliie mas jeste dost -kdyz das na sklo ֏, je to stejne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Dvojbodka blika a s tou foliou, som to este neskusal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se