Gombo Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 A tieto si pamatate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 To mi připomíná Casio řady FS 00 nebo Film watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 Pamatam si ich, ako urcitu dobu vykukali skoro z kazdeho vykladu z handrami na obchodnej v Ba... a na dnes trocha vacsie solarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 No, pěkný. Tenhle styl mám prostě nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 To mě připomíná moje Radianty (až na ten solar). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 A este modul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 před 10 hodinami, t2 napsal: To mě připomíná moje Radianty (až na ten solar). Mne ty vcerejsi prijdou modulem totozne s temito otron. Kvalitni modul na 2batt. Rezim stopek dlouhym podrzenim prave dolni. Vteriny zobrazuji i den v tydnu , proto je i trochu jine usporadani segmentu. (Gombo -prijde mi, ze to mas taky tak? stredni segment u 2,3,4,) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Vyzera to,ze je to ovladanie a rozlozenie rovnake, ako na tych mojich solarkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Před hodinou, Gombo napsal: A este modul... Skoda zes nedal i u tech solar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Tak tu ho mate, aj ked nieje take jednoduche sa k nemu dostat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Ja mam takto... Takze asi kolem stejneho chipu je to postaveno jinak. Ten vnitrek je stejnej jako u tech vyse na ruce, jen je nefunkcni... a jelikoz ten druhej je ok, tak sem si s tim jeste ani nehral... Pouzdro krasne poctive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Pěkně jedete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2020 Jojo, krásná podívaná tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 Dnes jedny velmi podobne tym vcerajsim ( vzhladom,displejom aj funkciami ) , ale z vnutra su uplne ine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 takový mám taky,ale mám smazaný nápis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Dnes nieco z IT vyrobene v HK Upraveno 7. května 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Hmm to vypada dobre, a zespod ? kvalitnejsi nebo nacvak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Klasika nacvak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se