TomasPulda Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 (upraveno) Dobrý den, mohl by mi někdo k těmto hodinkám říct něco víc? Například rok, kdy se vyráběly nebo přibližnou hodnotu. Také by mě zajímalo, zda jsou pánské nebo dámské (ani to nedokážu poznat - jsem úplný začátečník). Předem děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2015 uživatelem TomasPulda
Josef01 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Vidím to tak na dámské hodinky z padesátých let za 1500,- Kč
Wanderer Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 V tomto stavu spíš za míň. BWC moc v kurzu nejsou. Jestli je to památka, tak bych je raději schoval.
watchkrist20 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Vidím že ste asi nový ja tiež, myslím že podobných tém je tu dosť a všimli ste si ich. Nič v zlom. Treba uviesť priemer. A viacej fotiek. Bolo by zaujimavé ak by ste sa pýtali či vedia tunajší členovia určiť funkčnosť podla foto ;-) Ja sa domnievam že takíchto hodiniek je strašne moc jak pánskych tak damske a sú skoro bezhodnoty, možno ako píšu nadomnou majú citovú hodnotu.
Vaalo Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ahoj, mám taky jedny, o kterých skoro nic nevím, kdyby jste někdo věděl cca rok nebo místo původu, byl bych rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se