Marhys Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ahoj,po dlouhé době jsem si udělal radost na dovolenku k moři. Nosej se tak báječně že si je nechám. Koupeny zde od Váženého člena.Jedna fotka po šnorchlování. Jo a lumi je fakt super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Gratulujem ku krásnym potápkam a ta svietivost je užasna:-)
Kid_A Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 krasny a klasicky kus. dej vide fotek:))
kaliw124 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 mas to super. skoda jen, ze orisky (dajvry) vyzaduji pouze jejich remeny nebo spesl koncovy dilek (pokud existuje). tim jsou u me vyrazeny, ale stve me to.
nickolas Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Jsou paradni! Tyhle strasne zeru!!! Gratulace, at slouzi!
tano Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Bombardacky hodinky, uzivej a neprodavej hlavne.
nickolas Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Presne, neprodavej...az te omrzi, tak nabidnu na vymenu klasicke TT1
StanoBare Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Regulátory majú Oris stále v ponuke, i keď samozrejme, došlo na zmeny ručičiek, puzdra, héliak je už na opačnej strane... avšak tento tvoj model je stále ten jeden z naj v ich kolekcii. Výborná voľba.
mmaass Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Toto provedeni Orisek je opravdu moc pekne! Super vyber!
Marhys Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Díky kolegové za gratulace. Je pravda, ža ač jsem se již od vody vrátil a momentálně jsem v Beskydech, ještě jsem je z ruky nedal. Takhle parádně mi snad ještě hodinky neseděli. Ještě jednou díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se