sibirnaya Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) a prumer? popripade jine technicke udaje? sceaoo1: Upraveno 7. září 2007 uživatelem sibirnaya
lolohh Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) a prumer? popripade jine technicke udaje? sceaoo1: Myslíš, že ta cenovka, na které je 36.750 Yenů patří k jiným hodinkám? Já bych řekl, že ne. Ale spíš jsi asi myslel svou otázku tak, kolik stojí a kde se dají koupit? Jinak jsem bohužel nenašel vůbec nic. Ty se světlým ciferníkem jsou krásné. Upraveno 7. září 2007 uživatelem lolohh
sibirnaya Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Myslíš, že ta cenovka, na které je 36.750 Yenů patří k jiným hodinkám? Já bych řekl, že ne. Ale spíš jsi asi myslel svou otázku tak, kolik stojí a kde se dají koupit? Jinak jsem bohužel nenašel vůbec nic. Ty se světlým ciferníkem jsou krásné. jo, patri k tem hodinkam. ale zajima me prumer. uz sem psal higuchimu... tady sou i pekny fotky http://www.rakuten.co.jp/dreamstar/1279609/1280035/1313951/ a tady konecne preklad rozsypanyho caje: SEIKO which loads the chronograph onto the design which in wide age you can use, (SEIKO) the watch. It is the watch to which split function (1 second measurement 60 minute meter) was attached, is superior in design functionality. - 100 m waterproofing (daily life strengthening waterproofing) - chronograph - stopwatch: 24 hour hand being attached stopwatch functions (1 second measurement 60 minute meter) - quartz - material: Stainless steel case/stainless steel band/hard wreck crystal glass - color: Ivory * Case diameter approximately 44mm/thickness approximately 12mm/band width approximately 19mm * Approximately 110 g Upraveno 7. září 2007 uživatelem sibirnaya
lolohh Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) jo, patri k tem hodinkam. ale zajima me prumer. uz sem psal higuchimu... tady sou i pekny fotky http://www.rakuten.co.jp/dreamstar/1279609/1280035/1313951/ a tady konecne preklad rozsypanyho caje: SEIKO which loads the chronograph onto the design which in wide age you can use, (SEIKO) the watch. It is the watch to which split function (1 second measurement 60 minute meter) was attached, is superior in design functionality. - 100 m waterproofing (daily life strengthening waterproofing) - chronograph - stopwatch: 24 hour hand being attached stopwatch functions (1 second measurement 60 minute meter) - quartz - material: Stainless steel case/stainless steel band/hard wreck crystal glass - color: Ivory * Case diameter approximately 44mm/thickness approximately 12mm/band width approximately 19mm * Approximately 110 g V textu je "Case diameter approximately 44mm" neboli "průměr přibližně 44mm" Upraveno 7. září 2007 uživatelem lolohh
Viktor Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Tady se píše průměr 38,5 ? http://www.chronograph.com/store/mli_viewI...?idproduct=2182
sibirnaya Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2007 V textu je "Case diameter approximately 44mm" neboli "průměr přibližně 44mm" taky jsem si vsiml. hlavne je v textu drobna malickost, a to quartz....
sibirnaya Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2007 taky jsem si vsiml. hlavne je v textu drobna malickost, a to quartz.... a tohle jsem nasel ted. a ted uz jsem z toho vazne jelen: Default FS-NIB Seiko Spirit Chronograph SCEA001 >>Made in Japan >> big discount >>> New in box , 1 year international warranty stamped by authorize dealer. Here are watch detail >> Model : SCEA001 Made In Jpaan Movement: V654 analogue Quartz , features with stop watch and 24hour hand display. Stop watch : Measure up to 60 minute in 1/10s increment and split time measurement also possible. ( refer instructions for more detail ) Accuracy : Monthly plus/minus 20s Crystal : Seiko Hradlex Case : Stainless steel Watch diameter : 39mm Watch thickness : 11.5mm Lug size : 20mm Water resist : 100M Antimagnetic : JIS level 1 standard ( refer instructions for more detail ) Bracelet : Solid link with dress style lock claps
sibirnaya Odesláno 10. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2007 posledni odpoved od higuchiho, a nerozumim uz nicemu... kazdej udva jiny prumery Good Morning,Sir. Im sorry for the delay response since I was out for new watch fair at Tokyo in last week. It is available now The cost is 32000YEN that inclusive S&H and card charge fee *we use international express airmail *The diamater:37mm *it i s QUARZ watch.not mechaniacal so if you decided to purchase it, please using our online order form at: http://www.higuchi-inc.com/howto-e.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se