Martin Mareček Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Jsem náhodou objevil takové quartzové SARBy s ještě o něco lepším zpracováním. Řekl bych, že jsou na roveň novějším SDGM... Rádiem řízené, solární pohon. Hmm. Mezi Seikaři asi drtivá většina hledí jen na mechaniku, ale toto je velice zajímavé. Tak na to alespoň koukněte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Jo, tohle jsou moc pěkný Seika, ale to japan only rádio z nich dělá dost nepraktickou záležitost pro evropskýho zákazníka:). Upraveno 13. července 2015 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Pěkný. Ale i kdybych oželel lunetu (téměř nepředstavitelné), tak lumi by mi chyběla stoprocentně. Líbí se mi spíš ta světlá datumovka, ale ty spodní mají zase zajímavej cifr... Ani nepátrám po tom, co znamenají ty všechny písmenka uvnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Jsou krasne, cistota sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Su take celkom pre sako styl A ako si mam to radio only japan predstavit? TO maju dajake SEIKO radio tower rozmystnene a to tie hodinky sinchronizuje ? (mozno blba otazka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Po světě se používají různý frekvence pro šíření signálu pro hodinky - viz např. https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_clock. No a tyhle hodinky v sobě maj zřejmě modul jen pro příjem japonský frekvence. Např. u Casii najdeš často označení Multi Band 6, což značí, že hodinky umí přijímat rádiový signál z vysílaču po celém světě (je jich tuším 6 hlavních). Samozřejmě pokud jsou hodinky v dosahu . Tady v Evropě je vysílač u Frankfurtu (https://cs.wikipedia.org/wiki/DCF77). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Tyhle podporuji jen Japan vysilac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Diky moc hlapci za vysvetlenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Mareček Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Only japan jsem nejak prehledl. Tak alespon o vrasku mene... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se