Jirka Plzeň Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Ahoj,konečně si snad splním přání a koupím si své první automaty. Mám ale omezený rozpočet. Max. 13 tis. Koukám po hodinkách Steinhart (Aviation Automatik), Zeppelin (Fĺatline 7366-4, Nodstern 7560-3, Hindenburg 7062-1) případně Junkers (Junkers 6960-4 G38, Junkers Special Edition 6666-2.Steinhart jsou osazeny kalibrem ETA2824-2, Zeppelin a Junkers zase Citizen/Miyota 9132 nebo 9100. Prosím o posouzení. Díky, Jirka
mrazik Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Já myslím, že takřka čímkoliv od Steinhartu neuděláš vyslovenou chybu. Pokud bys nutně nepotřeboval nový, tak hlídej inzerci. Např. Archimede taky stojí za zvážení. Nebo třeba Hamilton.
PavelSch Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Mám ale omezený rozpočet. Max. 13 tis.Vítej na fóru tyhle omezený rozpočty jsou dost osemetna věc, pokud rychle nevyberes a neutečeš odtud, tak se příprav na navyseni jinak za me Steinhart, možná bazarove Archimede ale co třeba Laco? Mrkni na chronoshop, zajdi (pokud mas možnost) vyzkoušet a hned budeš vědět jakými směrem. Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
farkyostrava Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Tezko radit ve vyberu mas od hranatych a velkych pilotek po tenke oblekovky. Mel jsem aviationy a byl jsem spokojen.
Jirka Plzeň Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Díky za rady a tipy. Co ty Zeppeliny a Junkersy? Asi špatný výběr, že?
nunoel Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Není to špatný výběr, ale jsou zajímavější hodinky v rámci tvého rozpočtu. Zmíněné Hamilton nebo Archimede, Laco. Nicméně nevím, jaký styl ti sedí, vše z tvých tipů jsou pilotky a jim podobné. Co třeba Seiko SARB/SARX?
Jirka Plzeň Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Vím, že Seiko jsou velmi kvalitní hodinky za dobrou cenu. Hodně jsem o nich přemýšlel, ale něco mi na nich nesedí. Tak jsem je ze svého výběru vyřadil.
Drtikol Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Každýmu sedí něco jiného. Já mám teď Seika a max spokojenost :-)Možná se na ně zajít podívat a ohmatat do krámu a třeba změníš názor :-)
kaliw124 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Jiri: mrkni se u Seika na nejakej vetsi zahranicni eshop. v CR jich neni tolik a moje zkusenost hovori za to, ze prinaseji povetsinou uzsi pohled na sortiment. mozna bys koukal. nicmene 13000Kc, to uz muzou byt swiss.
Drtikol Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Jiri: mrkni se u Seika na nejakej vetsi zahranicni eshop. v CR jich neni tolik a moje zkusenost hovori za to, ze prinaseji povetsinou uzsi pohled na sortiment. mozna bys koukal. nicmene 13000Kc, to uz muzou byt swiss. Taky si myslím, že za 13 tis se dá sehnat pěkný kousek a pokud koupí v EU, tak bez cla a daně :-)A asi bych se nebál i nějaké použité, které budou o dost levnější než nové. Pak je otázka zda se v nich nikdo nehrabal apod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se