Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nenajde se mezi Vámi zubar? Mam zubare v zamestnani, ale pred nedavnem ze zdravotnich duvodu odesel.Ustipla se mi sestka a nemam nikoho, kdo by mi pomohl.Vsude je plno a nove pacienty neberou.Prosim o pomoc :-)

Odesláno (upraveno)

Na morave zubare neznaj, navstevuji kovaře. Videl jsem to v serialu Slovacko sa nesůdi! Fakt

Upraveno uživatelem Hasič
Odesláno

Jeste neboli, ale je problem sehnat NEsoukromeho zubare, ktery ma volno a prijima dalsi pacienty.Muj zubar se do ordinace po zanetu slinivky uz nevrati, zbyla mi jen karta v ruce.

Odesláno (upraveno)

Možná je to nošení dříví do lesa - ale u nás v městské nemocnici vždycky jeden zubař dopoledne "drží pohotovost", právě kvůli případům kdy je jiný v pracovní neschopnosti (moje zubařka si na jaře zlomila lopatku a byla 3 měsíce mimo) a nebo jde o případ z jiného obvodu. Prostě si zjisti kdo má kdy pohotovost u vás, sežeň si reference aby to nebyl Hasičem zmiňovaný ten "kovář" - a příslušný den se mu posaď do fronty, jako akutní případ Tě odmítnout nesmí. 

PS: Soukromý/nesoukromý, všichni mají smlouvy s pojišťovnama - u nás "NEsoukromý" není dávno ani jeden a přesto to už léta funguje. Za nadstandard (kvalitní bílé plomby atd.) tě zkásnou všude, trhání a jiné "elementární zákroky" hradí pojišťovna.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Oni existují ještě takoví ještě víc soukromníci, co si berou poplatky za to, že u nich jsi vůbec registrovaný. V Praze běžná praxe nejen u zubařů, ale třeba i u gynekologů. Neskutečnej problém najít slušného doktora pro nastávající maminku a nevypláznout při tom majlant...

Odesláno

Přesně to jsem myslel, nechci platit za to, že si dám na nohy návleky.Otevřte pusu 500, vypláchněte si 200 a někde možná i dobrý den a nashledanou po 300 :-)

Odesláno

Přesně to jsem myslel, nechci platit za to, že si dám na nohy návleky.Otevřte pusu 500, vypláchněte si 200 a někde možná i dobrý den a nashledanou po 300 :-)

No ono je to o prioritách. Tam se zase nebudeš doprosovat o přijetí nebo prosit na foru o pomoc :-)
Odesláno

Můj zubař nemá nějaké nesmyslné poplatky, ale není nejlevnější a vybírá si solventnější pacienty (byl jsem svědkem selekce), ale s péčí maximální spokojenost a to se moc nevidí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...