Pitris.k Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Nenajde se mezi Vámi zubar? Mam zubare v zamestnani, ale pred nedavnem ze zdravotnich duvodu odesel.Ustipla se mi sestka a nemam nikoho, kdo by mi pomohl.Vsude je plno a nove pacienty neberou.Prosim o pomoc :-)
Pitris.k Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Konkretne Ostrava, ale klido si dojedu kam bude potreba.
Hasič Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Na morave zubare neznaj, navstevuji kovaře. Videl jsem to v serialu Slovacko sa nesůdi! Fakt Upraveno 16. července 2015 uživatelem Hasič
Radek124 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Být "v kraji razovitem" a poptávat "zubaře na moravě" vyznívá tak, že ta šestka už Pitrse asi opravdu fest bolí...
Pitris.k Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Jeste neboli, ale je problem sehnat NEsoukromeho zubare, ktery ma volno a prijima dalsi pacienty.Muj zubar se do ordinace po zanetu slinivky uz nevrati, zbyla mi jen karta v ruce.
Radek124 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Možná je to nošení dříví do lesa - ale u nás v městské nemocnici vždycky jeden zubař dopoledne "drží pohotovost", právě kvůli případům kdy je jiný v pracovní neschopnosti (moje zubařka si na jaře zlomila lopatku a byla 3 měsíce mimo) a nebo jde o případ z jiného obvodu. Prostě si zjisti kdo má kdy pohotovost u vás, sežeň si reference aby to nebyl Hasičem zmiňovaný ten "kovář" - a příslušný den se mu posaď do fronty, jako akutní případ Tě odmítnout nesmí. PS: Soukromý/nesoukromý, všichni mají smlouvy s pojišťovnama - u nás "NEsoukromý" není dávno ani jeden a přesto to už léta funguje. Za nadstandard (kvalitní bílé plomby atd.) tě zkásnou všude, trhání a jiné "elementární zákroky" hradí pojišťovna. Upraveno 16. července 2015 uživatelem Radek124
paia Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Oni existují ještě takoví ještě víc soukromníci, co si berou poplatky za to, že u nich jsi vůbec registrovaný. V Praze běžná praxe nejen u zubařů, ale třeba i u gynekologů. Neskutečnej problém najít slušného doktora pro nastávající maminku a nevypláznout při tom majlant...
Pitris.k Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Přesně to jsem myslel, nechci platit za to, že si dám na nohy návleky.Otevřte pusu 500, vypláchněte si 200 a někde možná i dobrý den a nashledanou po 300 :-)
JAJA Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Už jsem měl rozepsáno jméno mého zubaře, ale pak jsem přečetl poslední příspěvek...
Frantik Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Přesně to jsem myslel, nechci platit za to, že si dám na nohy návleky.Otevřte pusu 500, vypláchněte si 200 a někde možná i dobrý den a nashledanou po 300 :-)No ono je to o prioritách. Tam se zase nebudeš doprosovat o přijetí nebo prosit na foru o pomoc :-)
Pitris.k Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Mas to taky tak jo? :-)
JAJA Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Můj zubař nemá nějaké nesmyslné poplatky, ale není nejlevnější a vybírá si solventnější pacienty (byl jsem svědkem selekce), ale s péčí maximální spokojenost a to se moc nevidí.
vzduch Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Jak to tak čtu, tak mám sakra štěstí, že bratr je zubař a dobrý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se