Přejít na obsah

Timestore.cz

Ondrys92

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 209
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Za mňa nedoporučujem. Objednávka mala byť skladom doručená do 2pracovných dní pri platbe kartou. Nič. Píšem na podporu, čo je s mojou objednávkou, odpoveď ďalší deň, že majú technické problémy a budú odosielať ďalší deň. Zas nič. Tak som ich požiadal o vrátenie peňaží na kartu. Nie som tu od toho počúvať rozprávky o technických problémoch a dotovať niekoho svojimi peniazmi. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 29 minutami, koveras napsal:

Za mňa nedoporučujem. Objednávka mala byť skladom doručená do 2pracovných dní pri platbe kartou. Nič. Píšem na podporu, čo je s mojou objednávkou, odpoveď ďalší deň, že majú technické problémy a budú odosielať ďalší deň. Zas nič. Tak som ich požiadal o vrátenie peňaží na kartu. Nie som tu od toho počúvať rozprávky o technických problémoch a dotovať niekoho svojimi peniazmi. 

Teď někdy? Všiml jsem si, že měnili webshop a zaregistroval jsem tam nějaké tóčo v cenách a skladové dostupnosti. Asi jim přechod na nový systém nešel úplně hladce. Čímž nezlehčuji tvoji situaci, sám toto nemám rád. Kdysi jsem jednomu eshopu půjčil prachy na měsíc a úroky nikde, no...

Odkaz ke komentáři

Áno, minulý/tento týždeň. Každopádne s víkendami to je "pôžička" na 14dní. 

A nie, nebolo to nejakou zmenou v eshope. Je to klasický podvod na klienta, keď na eshope uvedú, že tovar je skladom a technická podpora v poslednom maili (v ktorom mi potvrdzujú vrátenie peňazí) poprie mail mail spred troch dní (v ktorom píše o technických problémoch) a prizná, že tovar skladom nemali a je problém na strane dodávateľa.

Upraveno uživatelem koveras
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Funguje někomu prosím, nějaký kód, krom Vernost-i ? Děkuji.

Jinak vždy vše došlo rychle, a bez úhony. Takže ok.

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři

Ještě nedávno fungovala ZIMA10, ale už ne. Kupoval jsem tam citizenky, ale když na ně kouknu teď, tak jsou levnější a při uplatnění Věrnosti se nyní dostanu na úplně stejnou cenu, jako jsem platil já se Zimou. A zdá se mi, že zlevnili plošně, takže bych už slevu 10% nečekal.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Naposledy objednány Citizeny v akci a s "věrností", jiný kód neznám. Celou dobu beru Timestore jako šediváka, ale ceny mě tam vždycky dotáhnou zpět. Doteď jsem měl štěstí, ale už přišlo i na mě, evidentně jsem dostal vrácený kus (a řekl bych, že možná i několikrát), folie jen na tahu, evidentně už sundávané, dýnko trochu škráblé a ručky rozjeté asi o pět minut (to byl asi důvod vracení). Okamžitě vyplněno odstoupení od smlouvy, jenže jsem to blbec poslal špatně, takže se mi vrátily jako bumerang a než bych je posílal znova, stáhl jsem to a poslal Rudovi do Onyxu, aby mi je dali do pucu... Takže ve výsledku nemám slevu zadarmo 😄

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím do tohoto nádherného hodinkového světa a jako novic přicházím s poníženou prosbou .

Uzrál čas a já bych na ruku rád přidal něco nového. Do teď ji zdobily zde asi ne příliš oblíbené Festiny, a tak jsem se začal poohlížet po něčem "pěknějším" !!!

Moc se mi líbí Seika a zvlášť jejich "koktejlky" jsou nádherné, ale po nasazení na ruku mi přijdou všehny strašně malé.

Hupnul jsem tedy tady v Ostravě do pár hodinářství a k Seikům ještě přidal Citizeny a Tissoty, některé z nich byly na ruce opravdu nádherné.

Můj dotaz ale směřuje právě k prodejcům.

Zůžil jsem výběr na 3-4 hodinky a náhle zjistil, že na timestore.cz jsou třeba o 3 tis. levnější než třeba na hodinky365.

Jaký je tedy rozdíl v nákupu a i možné rizizko v těchto dvou shopech ?

Chápu 365tky jsou třeba u Citizenů autorizovaný prodejce a timestore tedy ne, ale co víc dostanu za ty 3 tis. u prvního prodejce?

A jaké "nástrahy" mohu očekávat, pokud zvolím levnější variantu ?

Díky moc za váš čas a vaše reakce.

Odkaz ke komentáři

U timestore jsem nakoupil nekolikrat a vzdy bez problemu. Hodinky jsou originalni s kompletnim balenim, se zarukou. Komunikuji velmi svizne a ochotne.

Nizsi ceny dosahuji tim, ze berou od distributoru mimo ČR a zrejme maji i nizsi marzi, navic nemaji naklady s provozem kamennych prodejen.

Odkaz ke komentáři

Je teda fakt, že v 365tkách se klučina snažil, kafe, voda, z vitrín tasil hodinky, na které jsem ukázal, takovýhle full servis je v českém rybníčku nevídaný !!!

Zase na druhou stranu skoro 11 tis. anebo 7 a půl, to už je lehce na zamyšlenou .

Tak teď "Babo raď !!!"

Odkaz ke komentáři

No bohužel praxe nejen těchto dní . . . 

Kamenné prodejny padaj jak mouchy z obrazu CísařePána !!!

Já tam ale primárně nešel je jen očíhnout a pak koupit na netu, chtěl jsem vidět, jak hodinky vypadaj na ruce, to že se daj sehnat za 2/3 ceny jsem zjistil až posléze a teda k mé velké škodě, teď musím řešit tady to "malé" dilema.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak nákup proběhl naprosto luxusně.

V pondělí objednány dvoje Citizeny, které jsem si včera vyzvedl. Vše krásně zabaleno, s polepy a asi se vším, co takové hodinky maj mít.

A jen tak ze srandy jsem tam vlepil kód "SUMMER10" a zafungoval a celé to bylo ještě o 1100,- levnější !!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...