Hans99 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Tak on Timestore není autorizovaný prodejce ani Citizenu, ale s tím se po přečtení tohoto vlákna tak nějak počítalo. A oproti zmiňovanému druhému prodejci je ten rozdíl skoro 5 tis. a to se už počítá !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Tak pak co resis? Sis odpověděl sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Jojo, já před nákupem jen vznesl dotaz, pak nakoupil 2 ks krásných Citizenů a teď jsem šťastný jak blecha . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Po několikaletém váhání jsem to u nich zkusil a vyšlo to. Timex NAVI XL přišly za dva dny v kompletním balení se štítkem, kartou a krycí folií na dýnku, krabička byla v papírovém obalu a ještě obalená zatavenou folií. Jenom mně zarazilo, že quartzové hodinky byly v chodu a nebyla vytažená korunka. Uvidím za jak dlouho se vybije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Tátovi jsem objednal ve čtvrtek titanové Citizeny. V pondělí doručeny. Vypadá to, že vše v pořádku.Slevový kód na 10% funguje. Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Zajímavý článek z dílny Timestore, i když zdejším gentlemanům jsou po většinou pravidla dobře známa: https://www.timestore.cz/etiketa-noseni-hodinek-jak-spravne-nosit-hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Takže takto rozhodně ne: Moc volné, moc velké, nevhodný styl a pořád se na ně rád dívám Ale jinak super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Další bezproblémový obchod v tomto eshopu za bezkonkurenční cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 17. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2024 Bohužiaľ musím opäť napísať negatívnu skúsenosť s eshopom. Jedny hodinky dodali s meškaním troch dní oproti termínu, ktorý mi bol napísaní v potvrdení prijatí platby, druhé vôbec. Na oboje som sa musel urgovať sám, sami od seba nenapísali nič ani o omeškaní, ani o nedodaní. Takže ceny síce zaujímavé, ale dodanie je bohužiaľ lotéria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
praOtec Odesláno 14. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2024 Ja s TimeStorem mám jen dobré zkusenosti, dost dobre akce a rychle dodani. Za me doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se