IzTaPa Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Odesláno 18. července 2015 Sinn U 212 S Ehttp://www.chronoshop.cz/limitovane-edice-1/sinn-u-212-s-e vypujcene od Kubsona, kteremu za vypujceni timto dekuji. jsou nadherne zpracovane do kazdeho detailu... velikost je sice na me dost velka (47mm), ale diky nizkemu dynku na ruce sedi dobre...
StanoBare Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Tak ako veľmi neobľubujem celočierne verzie, tak u tejto to všetko sedí. Výborne dopasované "pieskové" farby a rovnako aj výborné fotky. Nemáme záber, kde by bolo vidieť, ako to lumi svieti? Na chronoshope je jeden obrázok, ale to sú hrátky v počítači. Svieti aj sekundovka?
Rodkopf Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 V 19. 7. 2015 v 13:42, StanoBare napsal: Tak ako veľmi neobľubujem celočierne verzie, tak u tejto to všetko sedí. Výborne dopasované "pieskové" farby a rovnako aj výborné fotky. Nemáme záber, kde by bolo vidieť, ako to lumi svieti? Na chronoshope je jeden obrázok, ale to sú hrátky v počítači. Svieti aj sekundovka? Souhlas, moc povedené, ale pro mě 47 taky moc přehnané. @IzTaPo parádní profi fotky!!!
gougy Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Bezvadné fotky a nádherné hodinky, zmršené velikostí pro Golema
tano Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Nebudu originalni, ale je to tak. Hodinky krasne, ale 47 mm nikdy.
OndraPod Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 To je zas limitka pro Japonce ne, ze to ma 47mm Ale jsou jinak povedeny
kaliw124 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 velikost bych neresil, kdyz to bude mit dobrou lug-lug a tvar nozek...ale z fotky bych ale jen hadal. nemel bys - prosim, nejakou nocni fotku? spolecne s tou "army" limitkou (tusim U1 - D) se mi to moc libi.
Frantik Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Pekny hodinky v ideální velikosti, nic pro chcipaky :-)
bandicoot Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Mám ruku 18 cm a Sinn silikon mi perfektně seděl u 657 (41mm). Ani k U2 jsem si ho tedy už nepořizoval.Je to tím úhlem k pouzdru, nejde to hned dolů...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se