Vincent Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Jsem skoro rozhodnutý koupit si Rolex Datejust Stahl Gold 750 Date-Just Brillanten. Poraďte mi prosím alternativu v podobné relaci. Jsem si vědom jisté diskutability značky Rolex, ovšem potřebuji něco, aby laik na první pohled poznal značku a "drahotu". Vím, že je to povrchní, ale je to praktické při jednání s určitým druhem obchodních partnerů. Dík za podněty a případné nabídce od členů fóra na Rolexy či něco obdobného se nebráním. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
afrikab Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Jsem skoro rozhodnutý koupit si Rolex Datejust Stahl Gold 750 Date-Just Brillanten. Poraďte mi prosím alternativu v podobné relaci. Jsem si vědom jisté diskutability značky Rolex, ovšem potřebuji něco, aby laik na první pohled poznal značku a "drahotu". Vím, že je to povrchní, ale je to praktické při jednání s určitým druhem obchodních partnerů. Dík za podněty a případné nabídce od členů fóra na Rolexy či něco obdobného se nebráním. Zadna alternativa neexistuje. Pokud pomineme design, kazdemu se libi neco jineho, je tu mala vada. Dost lidi si muze myslet, ze mas na ruce pouhou kopii.
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Ještě podotázka, je za tento second hand model cena 80 kKč adekvátní? Podotýkám, že nákup by byl z Mnichova s papírama atd. z kamenného obchodu. Díkec za reakci
kubson Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 pokud už, tak bych raději volil nějakou variantu v bílém zlatě, nebo komplet ve žlutém zlatě.. bicolor to už je kýčusmaximus ...
Conrad Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Nic ve zlém,ale tohle bych si z hlediska důvěryhodnosti pro obchodní partnery nekoupil ani kdybych měl stánek s mrkví.
A@A Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Vincente: myslim,ze rolex ma aj lepsie modely za vyhodnejsie cenove relacie ako zrovna tento model. skus pokukat nieco ine.... podla mna nie je umenie si kupit rolex len preto, ze je to rolex... kubo ma pravdu, podla mna vyzeraju dost nevyspelo ale neber to ako urazku alebo nieco podobne .......
farářskej Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Pokud bych teda já osobně chtěl někoho omráčit, tak bych si pořizoval buď Vacheron Constantin Patrimony (decentní bílý zlato - v oceli pokud vím dělají jedině sportovněji laděný Overseas), případně A. Lange & Söhne (nezaměnitelný, ale nejspíš dvacet tisíc kilometrů za cenovou hranicí). A jako vždycky přidám Jaeger-LeCoultre - nějaká Squadra v oceli by taky mohla mít úspěch. Do rovnice tu chybí jedině údaj o tom, koho budeš omračovat. Protože hodinky s fialovým ciferníkem z druhý ruky za osmdesát litrů... no.
koblih69 Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Jsem skoro rozhodnutý koupit si Rolex Datejust Stahl Gold 750 Date-Just Brillanten. Poraďte mi prosím alternativu v podobné relaci. Jsem si vědom jisté diskutability značky Rolex, ovšem potřebuji něco, aby laik na první pohled poznal značku a "drahotu". Vím, že je to povrchní, ale je to praktické při jednání s určitým druhem obchodních partnerů. Dík za podněty a případné nabídce od členů fóra na Rolexy či něco obdobného se nebráním. Nic ve zlém, ale ty hodinky vypadají tak neuvěřitelně kýčovitě, že bych je nenosil ani kdybych je dostal zadarmo. Šly by okamžitě z domu a utržené peníze bych věnoval na nákup vkusnějších modelů. Ale jak se říká někdo má rád holky jiný zase vdolky a proti gustu žádný dišputát. I když z tvého příspěvku mám pocit, že se ti ani tka nelíbí ty hodinky jako pocit, že s nimi ohromíš. Na mě by tedy obchodní partner s těmito hodinkami dojem neudělal...
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Nic ve zlém, ale ty hodinky vypadají tak neuvěřitelně kýčovitě, že bych je nenosil ani kdybych je dostal zadarmo. Šly by okamžitě z domu a utržené peníze bych věnoval na nákup vkusnějších modelů. Ale jak se říká někdo má rád holky jiný zase vdolky a proti gustu žádný dišputát. I když z tvého příspěvku mám pocit, že se ti ani tka nelíbí ty hodinky jako pocit, že s nimi ohromíš. Na mě by tedy obchodní partner s těmito hodinkami dojem neudělal... Píšeš o vkusnějších modelech, sem s nimi, prosím. TO Conrad: píšu o "určitém" druhu obchodních partnerů ne o seriozních diplomatech Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
koblih69 Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Píšeš o vkusnějších modelech, sem s nimi, prosím. Možná jsem se nevyjádřil dobře - nemyslel jsem tím jiné modely Rolex, ale obecně jiné hodinky. Z vlastní zkušenosti na obchodních jednáních nejvíce táhnou nějaké zajímavé wintage hodinky navíc se o nich dá bavit, protože je často provází nějaký příběh. Jinak pokud bych se měl zamyslet nad účelem, který naznačuješ tak to je spíš o nějakých Omegách, Breitling.... nebo třeba Zenith... promiň pokud se ti líbí tka Rolex nijak nehaním - vážím si té značky, jen mi prostě připadá taková.. já nevím jak to říct... prostě jako když u kolotoče má každej kolotočář Eda na krku pořádnej zlatej řetěz aby vypadalo, že na to má. Jinak těch vhodných značek je mrak - některé tu už padly. Upraveno 9. září 2007 uživatelem koblih69
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Možná jsem se nevyjádřil dobře - nemyslel jsem tím jiné modely Rolex, ale obecně jiné hodinky. Z vlastní zkušenosti na obchodních jednáních nejvíce táhnou nějaké zajímavé wintage hodinky navíc se o nich dá bavit, protože je často provází nějaký příběh. Jinak pokud bych se měl zamyslet nad účelem, který naznačuješ tak to je spíš o nějakých Omegách, Breitling.... nebo třeba Zenith... promiň pokud se ti líbí tka Rolex nijak nehaním - vážím si té značky, jen mi prostě připadá taková.. já nevím jak to říct... prostě jako když u kolotoče má každej kolotočář Eda na krku pořádnej zlatej řetěz aby vypadalo, že na to má. Jinak těch vhodných značek je mrak - některé tu už padly. Promiň, ale nerozumíme si. Já svoje oblíbené hodinky i značku mám. Záměrně ji zde nebudu uvádět, ale považuji si ji. Problém je v tom, že většina lůzy z ulice - tj. ten "určitý" druh obchodních parnerů vůbec neví o co kráčí a specielně pro ně chci semo tamo na ruku Rolex, a proto i z druhé ruky, nové bych si nekoupil a výdaj za second hand považuji za nutné zlo. Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 kolko chces maximalne investovat? No, chci utratit tak kolem 100 kKč.
Kasper Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 a velkost puzdra cca.36 mm? ako pri tych Rolex-och?
JJ Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Píšeš o vkusnějších modelech, sem s nimi, prosím. Co třeba Rolex Explorer I? Nebo klidně i ten Datejust, ale v jednobarevném provedení - ať už zlaté nebo v nerezu. I když ony snad všechny Rolexy mají na můj vkus ciferníky přeplácané textem...
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Píšeš o vkusnějších modelech, sem s nimi, prosím. TO Conrad: píšu o "určitém" druhu obchodních partnerů ne o seriozních diplomatech Když už to musí být model ROLEX tak alespoň ocelová Daytona, ta má zvuk, na tento model je v podstatě pořadník, za to na identický ve zlatě ne. P.S. tahle hrůznost by vyloudila úsměv i na rtech černošského rapera. ROLEX DAYTONA
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 a velkost puzdra cca.36 mm? ako pri tych Rolex-och? tak nějak, uvítám každý podnět, ale pozor, fakt mi jde o to, jak jsem psal výše, aby lidé z ulice, tu značku měli v podvědomí. Důvody jsem vysvětloval výše.
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Když už to musí být model ROLEX tak alespoň ocelová Daytona, ta má zvuk, na tento model je v podstatě pořadník, za to na identický ve zlatě ne. P.S. tahle hrůznost by vyloudila úsměv i na rtech černošského rapera. ROLEX DAYTONA Snow, a můžeš, prosím, orientačně uvést cenu za nové a případně za velmi dobrý stav second hand? Dík
A@A Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Aha takze ide o image... hmmmm co tak OMEGA...aj ta je dost znama......
Vincent Odesláno 9. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2007 (upraveno) Aha takze ide o image... hmmmm co tak OMEGA...aj ta je dost znama...... Second handem OMEG na ebay v DE listuji, ale zatím mě to k výše uvedému účelu příjde moc usedlé. Upraveno 9. září 2007 uživatelem Vincent
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se