Dux Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Zdravím všechny chronaře,prosím vás o radu. Chci si udělat radost ke kulatinám a vybral jsem si místo aktuálních Omega Double Eagle tyto parádní hodinky. Maloobchodní cena je 220 tis což se mi moc dávat nechce tak jsem se díval různě po ebay.com a chrono24.com a objevil jsem dva zajímavé inzeráty s cenou a cca 35% nižší. http://win.listeragent.com/prodotto_sito_lnx.asp?id=28018ahttps://www.chrono24.cz/breitling/--transocean-chronograph--id3305479.htm?countryIds=IT&dosearch=true&maxAgeInDays=0&query=Breitling+Transocean&resultview=list&searchexplain=true&sortorder=1&watchTypes=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm oba inzeráty jsou v Itálii. První je ebay (ale obchodník vypadá velice solidně, má kvalitní www a je možné vyzvednout hodinky osobně v kanceláři po domluvě. Druhý je přímo hodinářství také v Itálii s dle mého dobrou reputací na chrono24.com. Mám strach z jediného, aby to nebyly fejky. Nemáte někdo podobné zkušenosti, případně radu jak takového nákupu postupovat? moc děkuji za každou reakci.
Micey Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Zajel bych si tam a fejku se nebal. I kdyby to nebylo primo hodinarstvi a sedely by papiry, vzhledem k pruhlednynu dynku a inhouse chronu je fejk vicemene vyloucen. A pak se pochlub, jsou paradni..
Dux Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Zajel bych si tam a fejku se nebal. I kdyby to nebylo primo hodinarstvi a sedely by papiry, vzhledem k pruhlednynu dynku a inhouse chronu je fejk vicemene vyloucen.A pak se pochlub, jsou paradni.. Ještě obrázekomlouvám se nedaří se mi vložit obrázek.. tak aspoň odkaz... (ocelový pásek, býlí ciferník) https://www.breitling.com/en/models/transocean/transocean-chronograph/ Upraveno 28. července 2015 uživatelem Dux
Sphinxx Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Pokud ušetříš oproti CZ AD takové peníze, určitě bych tam jel osobně, ostatně už jsem to také několikrát udělal - je to pro klid duše a navíc hodinky už tím získávají příběh. 150.000,-Kč je pěkná cena na TransOceany, oproti 210.000,-Kč u nás. Hodinky jsou opravdu moc pěkně zpracovány a perfektně sedí na ruce.
Dux Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Zajel bych si tam a fejku se nebal. I kdyby to nebylo primo hodinarstvi a sedely by papiry, vzhledem k pruhlednynu dynku a inhouse chronu je fejk vicemene vyloucen.A pak se pochlub, jsou paradni..promin za otázku z neznalosti ale co se myslí inhouse chrono? Takže tím že to má sklíčko na vnitřní straně tak je menší pravděpodobnost kopie?
Micey Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Ze je to vlastni strojek Breitlingu se stopkama. Ponevadz je pouze v Breitlingu, je pekne dekorovanej a celkem specifickej, plus je na nej videt prosklenym dynkem, je dost nepravdepodobny, ze by clovek nepoznal fejk.
Sphinxx Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 ... je dost nepravdepodobny, ze by clovek nepoznal fejk.Nestraš ho, ten Ital vypadá prověřeně. Navíc dnes je standardem, že k hodinkám dostaneš digitální kartu, jako mezinárodní záruku. A to si myslím, že by fejkař nedal. Navíc, ten Ital vypadá dle Chrono24 dost solidně, má kladná hodnocení a myslím, že by si to nedovolil. Nu a v neposlední řadě TransOcean není model, který by se fejkoval, jak na běžícím pásu. Myslím, že můžeš být v klidu a udělat si hezký výlet do Itálie.
Micey Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Dyk ja ho uklidnuju, samozrejme ze fejk nehrozi.
baza Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 U LISTER AGENTa jsem kupoval Seawolfy. Je to už pár roků zpátky, ale ani dnes bych se toho nebál.
T1000 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Ahoj, taky bych si udělal výlet. Klidně i busem anebo vlakem Prodejci ale i tak vypadají důvěryhodně.Jinak na fotkách jsou origo hodinky, taky ten mesh z prvního odkazu je určitě origo.
Dux Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Fan diky za info, zatim to vypada spis na ten prvni odkaz (ne pres chrono24) je tam lepsi cena a kamarad tam ma dum cca 30 km tak by mi je koupil a dovezl.. Tak snad to bude ok. Kazdopadne moc dekuji za zpravy a uklidneni
Dux Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 U LISTER AGENTa jsem kupoval Seawolfy. Je to už pár roků zpátky, ale ani dnes bych se toho nebál.A jak nakup probihal? Jel jsi do Italie nebo ti je poslali postou? Vypada to podle www ze si dost zakladaji na povesti tak verim ze to bude vse ok.
baza Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Platba PayPal a doručení kurýrem.
Dux Odesláno 13. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Tak hodinky už jsou na světě a dělají velkou radost. Děkuji za rady, vše proběhlo naprosto bez problémů.
Maxmillian Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Ty jsou fakt dobry! Mne se libi dost ta ne-chrono verze. Ale mam uz ted malo rukou ;-)
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 od kohos je teda bral? jak nakup probihal?
Dux Odesláno 18. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2015 Koupil jsem je v Itálii od prodejce www.listeragent.com. Nenašel jsem odvahu tam poslat peníze jen tak (i přes 100% pozitivní hodnocení na ebay a historii na chrnono24) tak jsem poslal kamaráda který má zrovna náhodou dům kousek od kanceláře prodejce. Domluvil si s ním schůzku, hodinky mu předvedl. Po prohlídce jsem odeslal peníze prodejci (bylo pondělí odpoledne), na základě potvrzení o odeslání peněz aktivoval elektronickou mezinárodní záruku a ve čtvrtek jsem měl hodinky přes DHL express na adrese v ČR. Takže nákup absolutně bez problému s úsporou oproti ČR nějakých 35%.
jiricek Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Odesláno 6. září 2015 díky za TIP! budu to taky sledovat. Snad budu mit stejne stesti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se