Vit Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Kolego Lebowski ty evidentne nechapes co znamena zapaleni do sveho konicku/touha splnit si svuj sen. znam lidi co prodali vsechno a pujcili si more penez pak odjeli lezt na nejakou pitomou horu mrzli zrali susene smradlave jidlo nemohli dychat a svete div se byli stastni.Jsou blazni co vyvali love aby mohli fotit rybicky v antartktide....desitky tisic stovky tisic v podstate za zazitek a par fotek. Takto vypada vasen .. na to se proste nejde koukat pres penize (a uz vubecne tech druhych). Jsou to blazni ale krasni blazni a nekteri z nich jsou i tady .... a to je moc dobre !!!Díky náčelníku, že ses nás zastal, když se na to cos napsal dívám, překvapivě vidím, že existují ještě větší blázni než místní sebranka.
lebowski Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Výborně, tak se to trochu rozjíždí...1. Zadlužení se v rozumné míře kvůli splnění si snu se myslím dá pochopit Takže za 2.s Farkym souhlasím. Vášeň a sny nejdou měřit penězi. Problém vidím v překročení tenké hranice mezi vášní a zavislostí, kdy se z radosti stává destruktivní záležitost
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Kolego Lebowski v momentě kdy si splníš všechny sny a touhy umřeš, pokud je nemáš jaky bys nežil...Málokdo má na PAMY, OMEGY PO 45, a zcela jistě na dalších 2000 hodinek.. no a ?Pokud odevzdáváš vše rodině ( to já taky) kup Orienty Bambina, Seika Monstra atd atd a věř že radost bude úplně stejná... slova jako chronopanoptikum ... ubožák co nemá na pořádné hodinky ... to jsou slova frustrovaného člověka co bych chtěl hned teď všechno, ale vono se to dá pomalu a polehoučku prožít a ta radost je tak nějak víc kvalitní ....
lebowski Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Kolego Lebowski v momentě kdy si splníš všechny sny a touhy umřeš, pokud je nemáš jaky bys nežil...Málokdo má na PAMY, OMEGY PO 45, a zcela jistě na dalších 2000 hodinek.. no a ?Pokud odevzdáváš vše rodině ( to já taky) kup Orienty Bambina, Seika Monstra atd atd a věř že radost bude úplně stejná... slova jako chronopanoptikum ... ubožák co nemá na pořádné hodinky ... to jsou slova frustrovaného člověka co bych chtěl hned teď všechno, ale vono se to dá pomalu a polehoučku prožít a ta radost je tak nějak víc kvalitní ....No tak se na mě už nezlob a neber to tak vážně. Mluvíme tu každý o něčem jiném. Vždyť je to jen internetové forum a takové mírné popíchnutí snad nikoho neurazí. Jestli ano, tak se omlouvám.Ale ještě se vrátím k Tvému příspěvku, kde popisuješ příklady plnění snů. Myslím, že nemůžeš srovnávat koupi hodinek s prožitkem, kdy se člověk pohybuje na hraně života a smrti a pamatuje si to do konce života. Nebudeš vnoučatům přeci vyprávět "to jsem si jednou koupil hodinky a ...". A už mi zbývá jen nějaký 43 příspěvků a můžu prodávat Kecám, končím, mažu profil (pokud to jde, určitě tu nikomu chybět nebudu) a jdu se věnovat rodině. Všem přeju jen to nejlepší a prosím, ať v tomhle vlákně nezanikne původní Grgův příspěvek. Je fakt moc milej a osobní (pardon, že jsem ho zprznil touhle debatou, ale třeba to přitáhne pár lidí navíc k přečtení)
Kid_A Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 moc pekna uvaha. zajimavy hodinky. expedicni beasty
HondzaX Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Hezký životní příběh a hezké hodinky navrch! :-) Také si říkám, zda by mi nebylo lépe jen s jedním kouskem, ale zatím jsem k tomu mentálně nedospěl. Nicméně, také vlastním jedny Marathony, a tak je to třeba známka toho, že jsem na dobré cestě :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se