marty Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 afrikab napsal: Schvalne, jake hodinky jsi mel pri tom potapeni na ruce? Rád bych řekl,že nějaké pořádné,ale pravda je taková,že většina potápěčů pod vodu bere nějaký elektronický ukazatel kde čas je druhořadý.Nejdůležitější je hloubka dekompresní režim a zásoba vzduchu.Diver hodinky jsou spíše na to,aby vydržely celodenní pobyt potápěče na člunu nebo ve vlhké jeskyni.
Pepino65 Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Celý den googlím a hledám v translatorech slovo "dovolená". Pořád se mi zobrazuje: "It´s 10 year leter". Co to kurňa znamená?.
afrikab Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Pepino65 napsal: Celý den googlím a hledám v translatorech slovo "dovolená". Pořád se mi zobrazuje: "It´s 10 year leter". Co to kurňa znamená?. Takze se zadna plavba po Baltu nekona?
Pepino65 Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 S dovolenou to vypadá dost bledě, nějak mě dohonila práce, kterou jsem po pravdě neočekával, takže na sv. Václava si pouze prodloužím víkend, vyrazím do Bambergu (ukecal mě syn, nemůžu mu odmítnout, to prostě nejde). Budu pokračovat s "trapným" testováním německých piv a jiných příjemných nepřístojností (mají tam krásný obchod s Montblancem a dalšími německými pery - Lamy, Graf Faber Castell a italskou kavárnu-cukrárnu, kde Tiramisu mají našlehané z toho nejlepšího Mascarpone, jaké jsem kdy ochutnal). No a budu tam muset také zkontrolovat, který Juwelier má nejlepší výběr hodinek.
midloch Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 mechano napsal: Cože , to mokré , bílé svinstvo ? sníh? To vůbec nebrat, jedině vedro a vlhko... Takový rovníkový prales plný života to je něco.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 midloch napsal: sníh? To vůbec nebrat, jedině vedro a vlhko... Takový rovníkový prales plný života to je něco. Moje řeč!
A@A Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 Marty: Ta podmorska fotka vraku je uplne super
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 shotting race Yom-tien neviem, ci sa daju rozoznat aj hodinky na ruke....
mechano Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 maxigabrielg napsal: shotting race Yom-tien neviem, ci sa daju rozoznat aj hodinky na ruke.... Hezkýýýý , z kolika metrů ?
gas Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 testování odolnosti dopadlo velmi dobře, v této cenové hladině jsou samuraje opravdu nedostižné
midloch Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 zdenda napsal: Země kontrastů kurnik, byl sem na úplně stejných místech jako ty Kuba je krásná, ale ještě víc se mi líbí asie, ty vůně, život, barvy, usměvaví lidé a pohoda...
zdenda Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 to jo, ale přotože to bylo už loni v lednu a od té doby jsem hlavně na maltě a taky zlatý píska chtěl bych projet ještě východ ostrova Santiago a tak, no a pak už snad ta Asie
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Inteligentní lidé snad poznají o jakou zemi se jedná. První, kdo správně odpoví vyhrává čtvereček pravé SWISS chocolate - výhra k vyzvednutí na Kladně do 16:00 - pak ho sním já :-)
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Tak a kdo to nepozná teď, tak ten to neuhádne nikdy.
mechano Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 N4M napsal: Tak a kdo to nepozná teď, tak ten to neuhádne nikdy. To musí bejt určitě v Rusku , žejo ?
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 mechano napsal: To musí bejt určitě v Rusku , žejo ? Skoro
midloch Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 N4M napsal: Skoro Švédsko je moc pěkná země....
Z. Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 (upraveno) Korsický jezdec. Alpský tygr. Upraveno 19. září 2007 uživatelem Z.
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Z. napsal: Korsický jezdec. Alpský tygr. TYGR je hustej - co je to za plyšáka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se