Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  afrikab napsal:
Schvalne, jake hodinky jsi mel pri tom potapeni na ruce?

Rád bych řekl,že nějaké pořádné,ale pravda je taková,že většina potápěčů pod vodu bere nějaký elektronický ukazatel kde čas je druhořadý.Nejdůležitější je hloubka dekompresní režim a zásoba vzduchu.Diver hodinky jsou spíše na to,aby vydržely celodenní pobyt potápěče na člunu nebo ve vlhké jeskyni.

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Pepino65 napsal:
Celý den googlím a hledám v translatorech slovo "dovolená". Pořád se mi zobrazuje: "It´s 10 year leter". Co to kurňa znamená?. :thumbsup_anim:

Takze se zadna plavba po Baltu nekona?

Odesláno

S dovolenou to vypadá dost bledě, nějak mě dohonila práce, kterou jsem po pravdě neočekával, takže na sv. Václava si pouze prodloužím víkend, vyrazím do Bambergu (ukecal mě syn, nemůžu mu odmítnout, to prostě nejde). Budu pokračovat s "trapným" testováním německých piv a jiných příjemných nepřístojností (mají tam krásný obchod s Montblancem a dalšími německými pery - Lamy, Graf Faber Castell a italskou kavárnu-cukrárnu, kde Tiramisu mají našlehané z toho nejlepšího Mascarpone, jaké jsem kdy ochutnal). No a budu tam muset také zkontrolovat, který Juwelier má nejlepší výběr hodinek. ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  midloch napsal:
sníh? To vůbec nebrat, jedině vedro a vlhko... Takový rovníkový prales plný života to je něco.

Moje řeč! :thumbsup_anim:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

shotting race Yom-tien

neviem, ci sa daju rozoznat aj hodinky na ruke....

post-1887-1190020186.jpg

Odesláno
  zdenda napsal:
Země kontrastů

kurnik, byl sem na úplně stejných místech jako ty :thumbsup_anim: Kuba je krásná, ale ještě víc se mi líbí asie, ty vůně, život, barvy, usměvaví lidé a pohoda...

Odesláno

to jo, ale přotože to bylo už loni v lednu :crying_anim: a od té doby jsem hlavně na maltě a taky zlatý píska :)

chtěl bych projet ještě východ ostrova Santiago a tak, no a pak už snad ta Asie :P

post-19-1190179528.jpg

Odesláno

Inteligentní lidé snad poznají o jakou zemi se jedná.

První, kdo správně odpoví vyhrává čtvereček pravé SWISS chocolate - výhra k vyzvednutí na Kladně do 16:00 - pak ho sním já :-)

post-1608-1190199398.jpg

post-1608-1190199413.jpg

post-1608-1190199417.jpg

post-1608-1190199421.jpg

post-1608-1190199425.jpg

post-1608-1190199428.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...