Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Laversity, super fotky.

Myslím, že akce byla velmi povedená. Samozřejmě k zastoupení značek můžeme mít 1000 připomínek, jsem rád, že se povedlo zajistit "tahouny" z různých cenových hladin. Současně to mělo díky rozsahu i takový "rodinný" nádech.

Ovšem pro mě byla přidaná hodnota zejména ve výborném doprovodném programu. Pro mě byla naprosto úžasná přednáška pana Hovorky, myslím, že teď hodně lidí bude shánět aspoň mikrorotory :-)

Zážitek bylo i setkání s panem Serynem, kterému na výstavu zapůjčil majitel i Imperátory, což je skutečně unikát. Nevíte, pro koho je dělal? :-)

Jinak hodinky Ball se pohybovaly okolo padesáti, ale mě samozřejmě padly do oka Hydrocarbony limitka za 130:

http://www.ballwatch.com/global/en/collections/engineer-hydrocarbon---11/hunley---pm2096b-s1j-bk---841.html

To už je můj osud.

Odesláno
  V 19. 9. 2015 v 21:04, Josef01 napsal:

Ty limitky v desítkách kusů od Maurice byly fakt skvělý

když jsem byl u nich, tak se zrovna probíral Chronomag...že prej jsme nějaký divný :)

jinak za mě je vítězem Jungans Maister Telemeter...jsou jako Chronograph suisse, ale nové...

_11_-_Inhorgenta_2014_-_Junghans_prot.jp

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 20. 9. 2015 v 20:22, Laversity napsal:

oficiální distributor Minuta.CZ představili novou značku na Českém a Slovenském trhu - BALL 

Vime gde se to bude prodavat ?

Odesláno
  V 21. 9. 2015 v 8:59, vanderB. napsal:

když jsem byl u nich, tak se zrovna probíral Chronomag...že prej jsme nějaký divný :)

jinak za mě je vítězem Jungans Maister Telemeter...jsou jako Chronograph suisse, ale nové...

No tak jasně že jsme divný a jako zákazníci úplně naprd, nechceme kupovat za listovky a pokud nedostaneme 20% slevu, tak na to kašleme a koupíme v šeďáku :) Navíc to je pořád dokola pár značek a pořád je měníme mezi sebou, prostě šáhlý lidi :D

• Dát hlas 2
Odesláno
  V 21. 9. 2015 v 17:38, Josef01 napsal:

No tak jasně že jsme divný a jako zákazníci úplně naprd, nechceme kupovat za listovky a pokud nedostaneme 20% slevu, tak na to kašleme a koupíme v šeďáku :) Navíc to je pořád dokola pár značek a pořád je měníme mezi sebou, prostě šáhlý lidi  :D

Já vím, mě se to právě dotklo, protože je to pravda, ale nemusí to řikat přede mnou :D Jak neprofesionální chování... :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...