Jenikec Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Já myslím, že na této výstavě byli všichni chronomagoři vítáni. Mimochodem, ta fotka s kávou je moc pěkná, ještě že sem nechodí má drahá manželka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Nemate nahodou niekto kontakt na toho pana, ktory meral presnost hodiniek? Vdaka.Jj, měřil to Petr Blažek, který dělá pro hodinářství pohanka&co. na Šilingráku.Bude se to zveřejňovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 z boutique značek se zůčastnili Hannhart, Junghans nebo Schaumburg Watches .... za české hodináře Luděk Seryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 zkoušelo se o sto šest - Veletrh hodinek je především o možnosti si vše vyzkoušet na zápěstí a diskutovat se zástupci značek, jak jsem viděl tak se i nakupovalo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) no a na závěr mého foto reportu ještě pár společenských z večerní recepce, kde jak bylo vidět vládla dobrá nálada a pohoda Upraveno 22. září 2015 uživatelem Laversity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Jj, měřil to Petr Blažek, který dělá pro hodinářství pohanka&co. na Šilingráku.Bude se to zveřejňovat..Ano, uz mi odpovedali. Aky to rozdiel oproti slovenskym firmam, ktore ani nenapisu "Bozaj ma". Hm, ako vidim, na buduci rok si to budem musiet inak zmanazovat, tie 2 hodiny su sakra malo. Pri AUDI som ani nebol. Sakris, neviete vratit cas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Nádhera! Taky musím něco přihodit :-)Ty Scubatecy byly neskutečný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych zpracoval fotografie, co mám v mobilu. Po vytřídění toho moc nezůstalo, protože světlo tam bylo takové, jaké bylo, s tím nic neuděláme, ale zážitky u toho zase ožily Jako u první jsem se cestou k mým dream watch zastavil u značky Alexander Skorokhoff. Toho pána jsem vnímal už snad před 2-3 lety, kdy jsem poprvé zaznamenal značku Avantgarde. Letos přinesl její druhou generaci a musím přiznat, že veškeré kouzlo zmizelo. Více diamantů, ještě více diamantů, úplně nejvíc diamantů... A tak jsem raději zamířil tam, kam jsem měl namířeno - ke značce Schaumburg. Jejich počin MOON Meteorite je prostě srdcovka, kterou jsem musel vyzkoušet. Jelikož mi to Kasper slíbil (díky Mario!), tak už jsem se moc těšil. Levá ruka byla vymydlená, abych si ji nemusel nejbližší měsíce mýt a srdíčko se třepetalo radostí (nadsázka ) Splněno! Hodinky se líbily i naživo a musím říct, že jak jsem se bál jejich velikosti, tak i na mé ruce (cca 20,5 cm) působily velice dospěle. Pak jsme zamířili na obhlídku sálu a na přednášky. Hanhart, který tady v novinkách nedávno proběhl... Parmigiani... a DOXA. A tady jsem se zastavil! Proč? Protože mě zaujala jejich nová řada - velikost 57mm!!! Musím přiznat, že sem si je nechal vyndat a zkusil. Fotku z toho nemám, protože jsem úplně zapomněl fotit, jak jsem byl v šoku. Seděly na mé obří ruce jako vosa na bonbónu! Nevím, kdo je jejich cílová skupina, ale pravděpodobně objevili národ, jehož většina populace trpí makrodystrofií a tudíž potřebují adekvátně veliké hodinky... Mezitím jsme absolvovali nějakou přednášku (musím přiznat, že už ani nevím, o čem to bylo, v polovině jsme odešli ) a pak jsme zamířili na přednášku pana Hovorky. Program se ale nějak zpožďoval oproti plánu a tak místo pana Hovorky tam byl člověk z rodiny Buchererů a mluvil velice zajímavě. Musím přiznat, že jak jsem tu značku do té doby přehlížel a i na veletrhu jsem kolem jejich vitríny prošel téměř bez zájmu, tak tady jsem poslouchal téměř s nábožnou bázní. A je snad jasné, že hned po přednášce jsme zamířili k jejich vitríně ještě jednou. A koukali hlavně na jejich nový in-house. Hned nato nás odchytla hosteska od Bechyněho a nabídla, že nás nechá hodinky vyzkoušet. Kdo by odolal?! Na tomto místě ji musím poděkovat, protože mi udělala velikou radost. A jelikož se přiznala, že nás tady vnímá a čte, tak: "Díky Kristíno! Zastavím se, jak jsem slíbil a budu zkoušet dál." Pak jsme ještě chvilku brouzdali, ale na focení mě už vysloveně nic nezaujalo. Tak jsme to postupně rozpustili, jelikož jsme chvátali na téměř celorepublikový (a vlastně i mezinárodní) sraz do Jihlavy Musím poděkovat členovi Sborez, se kterým jsme to společně absolvovali a členům Josef01, Kasper a dalším, se kterými jsme se tam potkali a tak nějak občas společně, občas individuálně koukali na tu krásu, co se nám tam představila (dokonce jsem tam pozdravil i nejvyššího - Kamila! Ó Adonái... ) A jedna z Jihlavy, na které je zachycen i můj hlavní spolupoutník ze SEW 2015. Díky za příjemnou společnost Bohouši! Upraveno 23. září 2015 uživatelem JaRooN 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Vystava paradni! Rozhodne jich tady behem roku nemame tolik, kolik bychom si prali a nejen proto, ale i vyberem znacek, mistem konani, celkovou atmosferou atd. je pro me tato akce cislo jedna. Jak uz Josef01 zminil, prijde mi ze valna vetsina lidi "ohrnula nos", protoze slysi pouze na znacky Rolex, Omega, Breitling, ale je to skoda. Diky JohnyP a realizacnimu teamu za dobre odvedenou praci, jen tak dale a uz ted se tesim na SEW2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 A jedna z Jihlavy, na které je zachycen i můj hlavní spolupoutník ze SEW 2015. Díky za příjemnou společnost Bohouši!20150918_203317.jpgBylo mi ctí, bylo to parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laversity Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Termin SEW 2016 - jiz na webu spou s videem z letosniho rocniku. 4.11. - 5.11. 2016 / opet Moravska Galerie Husova 14, Brno .... Zajimave znacky na obzoru .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se