Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tieto ZIM zo strojom Pobieda 2602 maju oproti starym strojcekom povrchovu upravu mostikov ,zmena je ale uz ,ze sekundove kolo ma hrusi čep ,nakolko ten tenky čep sa lamal.Mozno v niektorych ZIM hod.boli aj stroje Raketa 2603 s tlmicom narazu.Tak isto Raketa 2603  je zakladny stroj Pobieda 2602 s hrusim cepom sek.kola ,minutove kolo ma uz ulozenie v kamenoch ,tym padom je ine aj minutove kolo, tlmicom narazu a inov zotrvačkov .Ostatne je vsetko stejne, aj ciselniky posuju navzajom do vsetkych troch znaciek.

• Po roku...
Odesláno

Hodinky jsem právě od kolegy Travexe koupil, dnes je pošťák přivezl. O ruské hodinky jsem se nikdy zvlášť nezajímal a s velmi vysokou pravděpodobností tomu tak bude i nadále, ale konkrétně tenhle kousek mě prostě zaujal, ostatně jako všechny hodinky, jež jsem si zatím pořídil. Podle fotografií jsem tak nějak předpokládal, že budou menší (preferuju kolem 35mm), skutečná velikost mě překvapila - pouzdro 43mm (korunka krásně zapuštěná), sklíčko (echt glass) 33mm, samotný ciferník 28mm, tloušťka asi 9mm. Nevážil jsem je, ale jsou dost masívní, takový poctivý kus ruského železa. Označení na ciferníku pěkně v azbuce včetně Sdělano v CCCP a mimostředka jako třešnička na dortu. Už jsem tu před časem psal, že za ideální hodinky považuju ty, o nichž člověk na zápěstí ani neví. O těchto vědět rozhodně budu, ale budu o nich vědět rád! :wub:

Ještě jednou děkuju kolegovi Travexovi za obchod! :notworthy:

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Taky sem na ně koukal v prodejním vláknu. Gratuluji, sou moc hezké a zajímavé! Mě se strašně líbí rámeček kolem sklíčka jak se doplňuje s tou zapuštěnou korunkou- to je moc hezká podívaná. A to sklíčko je fakt sklo? To nezní teda vůbec špatně. Rozhodbě bych to nečekal, ale tím líp ;) Myslím, že budeš spokojenej a navíc s dneska už né tak zcela běžnýma hodinkama ;)

Odesláno

Děkuju! Tedy aspoň myslím, že je to sklo - když na něj zaťukám nehtem nebo s ním ťuknu do zubu, zvuk mi přijde prostě "skleněný"... Ve vlákně mi přišly hodně zajímavý a ve skutečnosti jsou opravdu zvláštní a hezký. Nebude to extra cenný kus, ale jen tak se nevidí a mají "ducha". :)

Návštěvník LONGINES
Odesláno

...ale jen tak se nevidí a mají "ducha". :)

A o to přeci jde, když už se člověk rozhodne nosit hodinky místo koukání na displej mobilu ;) A když je travex pochválil, tak nemůžou být špatný ;) 

Odesláno

P.S. Tož je to opravdické sklo, na slunku hází i krásná prasátka... A jdou velmi přesně, za mě prostě :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...