ensi Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Mne prijdou strasne rusive ty indexy na 3, 6, 9 v porovnani se zbytkem cifru, zari to i nazivo tak jak na fotkach?
Street Glide Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 ...šeďáci... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Friday March 20, 2015 A question we receive from readers all the time is, "I have around $5,000 to spend, and I want one watch I can wear every single day, and will last me the rest of my life ? what ? http://flip.it/NDbwB
Návštěvník dabelM Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Ukázka lumi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 To vážne svietia len ručičky a indexy 3, 6, 9? Tie zelené body nič? Ukázka lumi....
Návštěvník dabelM Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) To vážne svietia len ručičky a indexy 3, 6, 9? Tie zelené body nič?Taky jsem čekal, že budou svítit, když je tam dali. Tak teďka nechápu, na co tam jsou, ale asi to tak bude, fotku jsem našel na webových stránkách... pro mě zklamáníBohužel ne všech indexech je nanesena Lumi, tak to ve výsledku vypadá, jako na té fotce Tak tedy penízky zůstanou v prasátku a účet nepřijde k úhoně Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem dabelM
m.n. Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já v noci většinou spím, takže jsem nikdy na žádných hodinkách lumi neřešil.
sibirnaya Odesláno 11. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 sakra u tebe to PPLko jezdi nak brzo ale jo, podle me ti seknou..
m.n. Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Tyhle jsou pražské, tvoje mi dorazí za 10 minut...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já v noci většinou spím, takže jsem nikdy na žádných hodinkách lumi neřešil. oprg.jpgSpokojenost ?
m.n. Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Absolutní. Nemám výhrad. Nosím teď stejně poslední dobou jen 36mm expy, takže ani datum nechybí.
sashator Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Na ruce vypadaj prostě skvěle, lumi bych u tohoto typu hodinek neřešil, datum mi tam taky nechybí...takže vlastně ideální hodinky do komba
Návštěvník dabelM Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Na ruce vypadaj prostě skvěle, lumi bych u tohoto typu hodinek neřešil, datum mi tam taky nechybí...takže vlastně ideální hodinky do kombaA když bys je srovnával se Sneženkami ? Sent from my iPhone using Tapatalk
sashator Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 To se hrozně špatně srovnává- světlej x tmavej cifr, jinej tvar pouzdra, klasika x nová technologie SD, celkově jiný pojetí...radši bych třeba srovnával tyto s Milgama- ač jsem měl Milgy moc rád a vlastně pořád mám, tak dneska bych šel do těchto, asi stárnu PS- jo a já je nevlastním, jen jsem je zkoušel v butiku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se