Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM
Odesláno

To se hrozně špatně srovnává- světlej x tmavej cifr, jinej tvar pouzdra, klasika x nová technologie SD, celkově jiný pojetí...radši bych třeba srovnával tyto s Milgama- ač jsem měl Milgy moc rád a vlastně pořád mám, tak dneska bych šel do těchto, asi stárnu :D

PS- jo a já je nevlastním, jen jsem je zkoušel v butiku ;)

Mě mě to jasný !

• Odpovědi 211
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nejak jsem tuhle novinku od Rolexu přehlídl. Jake jsou pokud se týká čitelnosti a pohodlnosti nošení " naživo" pri srovnání s Expama I?

Odesláno

A když bys je srovnával se Sneženkami ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

se sněženkama to srovnat nejde, A myslím ani s Milgama, měl jsem je vedle sebe. 

Tohle jsou hodinky pro lidi, kterým se líbí jedničkový DJ, ale jsou jim malý

Odesláno (upraveno)

se sněženkama to srovnat nejde, A myslím ani s Milgama, měl jsem je vedle sebe. 

Tohle jsou hodinky pro lidi, kterým se líbí jedničkový DJ, ale jsou jim malý

+1

btw. asi jsem divnej, ale oproti 36mm mi tan cifernik prijde nejak....prazdnej.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

....Oyster Perpetual 39mm mají stejné pouzdro jako Explorer 1,jsou velmi pohodlné na ruce a díky svému jednoduchému designu,zaměřenému zejména na zajímavé zbarvení číselmníků jsou na ruce pro ostatní nepřehlédnutelné a jsou zároveň pro uživatele velmi dobře čitelné,.....barevné "značky" za indexy,perfektně doplňují vždy danou barvu číselníku a důležitě dokreslují dojem samotných hodinek v tom či onom provedení.

...bez problémů padnou i na ruku o obvodu 185 cm,....pokud dotyčný netrpí zrovna komplexem,že čím větší hodinky na ruce má,tím větším borcem okolí se zdá  :-)))

...Oyster náramek je osazen klasickou sponou bez pojistky,jaká je na Datejust nebo Milgauss,jen je její profil možná trochu nižší,aby lépe korespondoval s pouzdrem a spona je celá v matu,symbol korunky na ní není vystouplý ale naopak je řešen jako "otisk" ve sponě ,....tah není osazen "easy link",ale to je dostupný díl,který lze objednat,takže pokud by to pro někoho byl zásadní nedostatek,bránící mu v užívání jinak perfektních a vyvážených hodinek,může si dílek doobjednat a je vyladěno :-)

Odesláno

Našla som foto na nete a asi sme divní dvaja... :) Na 39 mi prídu tie tenké indexy také nevýrazne, no v skutočnosti to možno pôsobí inak...

+1

btw. asi jsem divnej, ale oproti 36mm mi tan cifernik prijde nejak....prazdnej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník dabelM
Odesláno

No a na vyplnění toho ciferníku tam jsou ty tečky :-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Blejsknul by někdo prosím sponu? Dle popisu by měla stát za to.

Podívej se na video, které je pár stránek zpět. Tam ji uvidíš.

Odesláno

Tak

Díky! Zajímal mě hlavně detail korunky. Celkově to vypadá na hodně praktické hodinky, žádný ustrašený leštěnky.

Odesláno

Našla som foto na nete a asi sme divní dvaja... :) Na 39 mi prídu tie tenké indexy také nevýrazne, no v skutočnosti to možno pôsobí inak...

tuhle fotku jsem potreboval
Odesláno

....fota barvy Red Grape v umelém osvětlení jsou bohužel naprosto nevýstižná :-)

davide,jen pro me info,bude oyster perpetual nakonec ve velikost 34 -36-39-41? Nebo jen 34-39?
Odesláno

36 už přeci jsou taky, představeny na loňském Baselu. Ref.116000, 3 verze číselníků. 41mm verzi bych osobně vůbec nepotřeboval, DJII mi v tom rozměru přijdou jako naprosto disproporční hodinky.

Rolex+Oyster+Perpetual+116000+Baselworld

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...