Liqid Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Díky za hodnotné info. Mrknu do vláken, jestli se tu už někde neprobíralo, jak se pozná fake (krom podezřele nízké ceny) Bohužel, dnes jsem na trhu tak kvalitní fake, že to poznáš jen po otevření, ale ty jsou za trochu jinou cenu, než ty na bazoši. Takže doporučuji ověření pravosti u AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Bohužel, dnes jsem na trhu tak kvalitní fake, že to poznáš jen po otevření, ale ty jsou za trochu jinou cenu, než ty na bazoši. Takže doporučuji ověření pravosti u AD.Tj. sejít se s prodejcem u AD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 přesně tak, nejbezpečnější možnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 přesně tak, nejbezpečnější možnostVelké díky za dobrou radu. Tohle by mne asi opravdu v této fázi nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Než jsem šel poprvé balit, zeptal jsem se zkušenějších, jak se to dělá ;-) Pak jsem si našel vlastní styl. Než jsem šel poprvé balit, zeptal jsem se zkušenějších, jak se to dělá ;-) Pak jsem si našel vlastní styl. ale tak jo :-)) "...zeptal jsem se co klati kamosi "prej kozate blondynky" tak to je super, bude se mi to teda taky libit..." s autem to same v blede modrem. Ja vnimam hodinky jako sperk, neco co ma pro mne nejakou pointu, pripominku atd., ale na to treba prijdes sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 ale tak jo :-)) "...zeptal jsem se co klati kamosi "prej kozate blondynky" tak to je super, bude se mi to teda taky libit..." s autem to same v blede modrem. Ja vnimam hodinky jako sperk, neco co ma pro mne nejakou pointu, pripominku atd., ale na to treba prijdes sam.Promiň, nemohl jsem si pomoct... Samozřejmě chápu, co mi říkáš a souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 nevím jak ostatní AD, ale u Dušáka otevřou hodinky zkontrolují pravost a zavřou(popř.napumpují heliem) zdarma. Stejně tak zkrácení tahu. Hodinky z druhé ruky v ceně několika desítek tisíc(obzvlášť od neznámého zdroje) je lepší ověřovat. Za originál hodinky se nikdo stydět nebude a s fake tam nikoho nedostaneš. Jsou situace, že to ten člověk ani sám neví. Dárek nebo dědictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocourish Odesláno 10. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 nevím jak ostatní AD, ale u Dušáka otevřou hodinky zkontrolují pravost a zavřou(popř.napumpují heliem) zdarma. Stejně tak zkrácení tahu. Hodinky z druhé ruky v ceně několika desítek tisíc(obzvlášť od neznámého zdroje) je lepší ověřovat. Za originál hodinky se nikdo stydět nebude a s fake tam nikoho nedostaneš. Jsou situace, že to ten člověk ani sám neví. Dárek nebo dědictví. takže k Dušákovi - díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se