Přejít na obsah

Poraďte pěkné stylové automaty

Doporučené příspěvky

Díky za hodnotné info. Mrknu do vláken, jestli se tu už někde neprobíralo, jak se pozná fake (krom podezřele nízké ceny)

Bohužel, dnes jsem na trhu tak kvalitní fake, že to poznáš jen po otevření, ale ty jsou za trochu jinou cenu, než ty na bazoši. Takže doporučuji ověření pravosti u AD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Než jsem šel poprvé balit, zeptal jsem se zkušenějších, jak se to dělá ;-) Pak jsem si našel vlastní styl. 

Než jsem šel poprvé balit, zeptal jsem se zkušenějších, jak se to dělá ;-) Pak jsem si našel vlastní styl. 

ale tak jo :-)) "...zeptal jsem se co klati kamosi "prej kozate blondynky" tak to je super, bude se mi to teda taky libit..." s autem to same v blede modrem. Ja vnimam hodinky jako sperk, neco co ma pro mne nejakou pointu, pripominku atd., ale na to treba prijdes sam.

Odkaz ke komentáři

ale tak jo :-)) "...zeptal jsem se co klati kamosi "prej kozate blondynky" tak to je super, bude se mi to teda taky libit..." s autem to same v blede modrem. Ja vnimam hodinky jako sperk, neco co ma pro mne nejakou pointu, pripominku atd., ale na to treba prijdes sam.

Promiň, nemohl jsem si pomoct... Samozřejmě chápu, co mi říkáš a souhlasím

Odkaz ke komentáři

nevím jak ostatní AD, ale u Dušáka otevřou hodinky zkontrolují pravost a zavřou(popř.napumpují heliem) zdarma. Stejně tak zkrácení tahu.

Hodinky z druhé ruky v ceně několika desítek tisíc(obzvlášť od neznámého zdroje) je lepší ověřovat. Za originál hodinky se nikdo stydět nebude a s fake tam nikoho nedostaneš. Jsou situace, že to ten člověk ani sám neví. Dárek nebo dědictví.

Odkaz ke komentáři

nevím jak ostatní AD, ale u Dušáka otevřou hodinky zkontrolují pravost a zavřou(popř.napumpují heliem) zdarma. Stejně tak zkrácení tahu.

Hodinky z druhé ruky v ceně několika desítek tisíc(obzvlášť od neznámého zdroje) je lepší ověřovat. Za originál hodinky se nikdo stydět nebude a s fake tam nikoho nedostaneš. Jsou situace, že to ten člověk ani sám neví. Dárek nebo dědictví.

takže k Dušákovi - díky

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...