Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

In house strojek s keramickými ložisky rotoru s nezaměnitelným zvukem pohybu rotoru, 1000hodin testování nez opustí továrnu, novější modely mají pruhled na krásný strojek s 22k zavazim rotoru. Proti tomu upravena ETA.

Dělají se JLC faky? jak je poznám, na co si dát pozor?  Máte někdo dobré odkazy na kvalitní zdroje? Není např. toto už podezřele levné, nebo je to ok? http://www.chrono24.cz/jaegerlecoultre/jaeger-lecoultre-master-control-date-2010-1536--id3289894.htm?condition=1302&dosearch=true&gender=1401&man=jaegerlecoultre&manufacturerIds=127&maxAgeInDays=0&modelId=146&models=146&query=Master+Control&resultview=list&searchexplain=false&showpage=2&sortorder=1&watchCategories=301&watchTypes=U&urlSubpath=/jaegerlecoultre/index.htm&manufacturerIds=127

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jeste koukni na Original Glashutte řada Senator

Toto se mi líbí http://www.chrono24.cz/glashuetteoriginal/--pano-sixties--id3303901.htm?dosearch=true&maxAgeInDays=0&query=Original+Glashutte&resultview=list&searchexplain=true&sortorder=1&usedOrNew=new&watchCategories=301&watchTypes=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

Podívám se, kde by se daly vyzkoušet, stejně jako Master Control od JLC. Jak píšete, je třeba dát na ruku.

díky za tip

Odesláno

Ty Omega Bondovky se mi líbí, ale není to to, co teď potřebuji. Snad do budoucna jen pro radost. 2.místo u nadšence, to vůbec není špatný :-) Ještě přehodnotím

2.místo sice vypadá, že není špatný, ale 5-6 dní v týdnu nosím Omegy. Dokud byly jen Tissoty, byl jsem z nich nadšený. Od Omegy to polevilo a nadšený jsem z Omeg a dál pokukuju....

Moje rada: odhlas se z chronomagu, zahoď heslo a nos Tissot, které máš a budeš spokojený. Pokud tady budeš dál číst a diskutovat, tak se z toho zchronomagoříš.

Odesláno

Tak bondovky a Tissot se nedá srovnávat. To je jinej svět. U bondovek je to zpracování prostě znát, ale k obleku moc nejsou, ale když jsem je měl na koženém řemenu, tak by se to taky dalo. Na 300m potápky jsou velice nízké v porovnání s konkurencí.

Odesláno

Tak bondovky a Tissot se nedá srovnávat. To je jinej svět. U bondovek je to zpracování prostě znát, ale k obleku moc nejsou, ale když jsem je měl na koženém řemenu, tak by se to taky dalo. Na 300m potápky jsou velice nízké v porovnání s konkurencí.

Začnu po nich pokukovat k business casual a džínsům, ono asi chvilku potrvá, než se objeví v rozumné kvalitě za rozumnou cenu.

Odesláno (upraveno)

2.místo sice vypadá, že není špatný, ale 5-6 dní v týdnu nosím Omegy. Dokud byly jen Tissoty, byl jsem z nich nadšený. Od Omegy to polevilo a nadšený jsem z Omeg a dál pokukuju....

Moje rada: odhlas se z chronomagu, zahoď heslo a nos Tissot, které máš a budeš spokojený. Pokud tady budeš dál číst a diskutovat, tak se z toho zchronomagoříš.

Vidím to zatím na JLC Master a Omega bondovky ke casual, ale to už jsem mimo rozpočet, takže budu pokukovat, kdy kdo bude prodávat.

Jak speciálně tyhle kousky dobře koupit z druhé ruky a na co si dávat pozor? Máte někdo zkušenost?

díky

Upraveno uživatelem Kocourish
Odesláno

Kocoure neber to nijak ve zlem, ale takto netrpeliveho cloveka jsem tady dlouho, jestli tedy vubec, nezazil. Ale bez samostudia to opravdu nepujde, tu spoustu proctenych veceru nicim proste nenahradis. A prave to vzdelavani se a ten proces vyberu je nejlepsi, pak koupis hodinky, chvilku je klid a pak zase znovu...kdyz to ale chces evidentne vsechno preskocit trochu znamena, ze te to vlastne az tak moc nezajima. To pak bez radeji do nejakeho kvalitniho hodinarstvi, vysol ta stovku a mas klid. Kvalitni a prestizni za tu cenu budou urcite... Promin, ale musel sem...

Odesláno

Kocoure neber to nijak ve zlem, ale takto netrpeliveho cloveka jsem tady dlouho, jestli tedy vubec, nezazil. Ale bez samostudia to opravdu nepujde, tu spoustu proctenych veceru nicim proste nenahradis. A prave to vzdelavani se a ten proces vyberu je nejlepsi, pak koupis hodinky, chvilku je klid a pak zase znovu...kdyz to ale chces evidentne vsechno preskocit trochu znamena, ze te to vlastne az tak moc nezajima. To pak bez radeji do nejakeho kvalitniho hodinarstvi, vysol ta stovku a mas klid. Kvalitni a prestizni za tu cenu budou urcite... Promin, ale musel sem...

Není důvod brát slušný názor ve zlém. Těším se a díky kolegům se mi zformovala představa, která byla v podstatě nulová. Rozvíření vody možná někoho zainspirovalo, jiného pobouřilo. A to je v pořádku. Pokud mne to po prvních pořádných hodinkách chytne a budu tady častěji, tak se pokusím stylem i četností komunikace přizpůsobit, abych nedráždil...

Odesláno

Takze Breitling :-D Taky mi to prijde zvlastni, tady nejak nejde poradit...to je jak kdyby mi nekdo, koho vubec neznam, jaky je a jake ma preference, rekl: "Vyber mi hodinky"...

Preference můžeš najít o něco výš. 

Odesláno

Zatím jsem se myšlenkově utábořil na JLC Master Ultra Thin k obleku a Omega bondovky ke casual. Díky všem za většinou zajímavé a konstruktivní návrhy a pomoc pro můj (pro někoho příliš) rychlý vstup do této oblasti. 

Odesláno

Ještě doplním, že vzhledem k rozpočtu se budu u obojího dívat po second hand v dobrém stavu a budu rád za rady, jak je koupit dobře. Díval jsem se, že na bondovky je jiné vlákno, ale na JLC jsem nenašel. 

Odesláno

Upřímně - opravdu bys měl víc prostudovat celý chronospace tady na fóru. Rozpočet máš fajn, dokonce moc fajn, ale to neznamená, že bys nemohl koupit na začátek něco do 20k a seznámit se s hodinkami, tzn. nosí se mi líp 38 nebo 40, je pro mě lepší bílý nebo tmavý cifr, chci jen datum nebo datum a den, chci logo na 3 nebo 12 hodinách, datumovku na 3 nebo 6..těch věcí, které tě budou postupem času posouvat dál a dál, než se prokopeš k těm vysněným hodinkám za 120k, je spoustu a ne každá tě napadne hned. Prošel jsem si tím, během půl roku jsem vystřídal patery hodinky a teď jsem skončil u Bambino a občas to proložím Vostokem. Sem tam si udělám na fóru průzkum, když se mi nějaký model líbí, čtu prodejní vlákna, čtu vlákna od quartzových po švýcarské hodinky, brouzdám chronoshopem a tím si dělám obraz svých dalších hodinekl. A to samé bych doporučil tobě.

Odesláno

...nosí se mi líp 38 nebo 40, je pro mě lepší bílý nebo tmavý cifr, chci jen datum nebo datum a den, chci logo na 3 nebo 12 hodinách, datumovku na 3 nebo 6..těch věcí, které tě budou postupem času posouvat dál a dál,...

Díky za radu, zvláště ohledně malých rozdílů ve velikosti mne to vůbec nenapadlo.

Odesláno

To co píše PavelSch a ostatní, kteří tě odkazují na samostudium, je naprostá pravda, pod kterou se podepíšu také. Byla by škoda se s tvými možnostmi ochudit o cestu objevování, přemýšlení, zvažování/porovnávání a postupnému formování názoru co ano/ne. Pro mne a troufnu si říct, že i pro ostatní, to je něco jako hledání, balení ženské. Buď si to užíváš krok po kroku s nejistým koncem nebo jdeš za ťapkou, kde za své peníze dostaneš zvolený design a služby...

Odesláno

Ja na jednu stranu nejsem priznivcem protaceni mnoha levnejsich hodinek, nez se dostanes k tem pravym, ale taky na druhou stranu musim rict, ze jen tak od stolu neco strelit, take neni to prave. Osobne bych ti doporucil si projit nekolikero hodinarstvi, vyzkouset tvary, velikosti a barvy, aby te pak nezamrzelo, ze prvni pokus nebyl dobry a v podstate jsi prisel minimalne o 20 % hodnoty hodinek (pokud by to byly nove).

Odesláno

To co píše PavelSch a ostatní, kteří tě odkazují na samostudium, je naprostá pravda, pod kterou se podepíšu také. Byla by škoda se s tvými možnostmi ochudit o cestu objevování, přemýšlení, zvažování/porovnávání a postupnému formování názoru co ano/ne. Pro mne a troufnu si říct, že i pro ostatní, to je něco jako hledání, balení ženské. Buď si to užíváš krok po kroku s nejistým koncem nebo jdeš za ťapkou, kde za své peníze dostaneš zvolený design a služby...

Než jsem šel poprvé balit, zeptal jsem se zkušenějších, jak se to dělá ;-) Pak jsem si našel vlastní styl. 

Odesláno

Ja na jednu stranu nejsem priznivcem protaceni mnoha levnejsich hodinek, nez se dostanes k tem pravym, ale taky na druhou stranu musim rict, ze jen tak od stolu neco strelit, take neni to prave. Osobne bych ti doporucil si projit nekolikero hodinarstvi, vyzkouset tvary, velikosti a barvy, aby te pak nezamrzelo, ze prvni pokus nebyl dobry a v podstate jsi prisel minimalne o 20 % hodnoty hodinek (pokud by to byly nove).

Díky za radu. Udělám to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...