mischa Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Ahoj, kolik je vlastně opravdu zajímavých typů Primek? Spartak, v kolika variantách existuje? Prim Sport ve všech generacích a verzích. Kolik jich je? Dětské sport, také nevím, kolik variant, Letecké, Orlík- kde těch 600 kusů vlastně je? kolik lidí má Orlíka? Zlaté Primky s pouzdrem ze Safiny. Kolik verzí, kolik kusů? Já mezi zajímavé řadím i myslivecké, protože jsou kromě sportů jediné se svítícími indexy. AS taky se blbě shánějí, myslivci si je drží a Ti, co je dostali jako výstižný prezent od kamarádů se s nimi také nebudou chlubit.... Verze pro zahraniční trhy? Jsem zvědav na Vaše názory.
koblih69 Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 (upraveno) mischa napsal: Ahoj, kolik je vlastně opravdu zajímavých typů Primek? Spartak, v kolika variantách existuje? Prim Sport ve všech generacích a verzích. Kolik jich je? Dětské sport, také nevím, kolik variant, Letecké, Orlík- kde těch 600 kusů vlastně je? kolik lidí má Orlíka? Zlaté Primky s pouzdrem ze Safiny. Kolik verzí, kolik kusů? Já mezi zajímavé řadím i myslivecké, protože jsou kromě sportů jediné se svítícími indexy. AS taky se blbě shánějí, myslivci si je drží a Ti, co je dostali jako výstižný prezent od kamarádů se s nimi také nebudou chlubit.... Verze pro zahraniční trhy? Jsem zvědav na Vaše názory. Tady jsem po viděl poprvé ty myslivecké http://www.aukro.cz/item230930403_prim_myslivecke.html musím říct, že tato "edice pro paroháče" mě příliš nenadchla - těm které jsem urazil se předem omlouvám. Upraveno 15. září 2007 uživatelem koblih69
mischa Odesláno 15. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Prim Sport stály tehdy 600 Kčs, myslivecké tuším 460 Kčs. Měli je v každých klenotách, kolik lidí je fakticky koupilo, to nevím a kolik se jich vyrobilo taky ne, Jisté ale je, že všechny eventuelně náhradní ciferníky jsou nenávratně pryč, stejně tak jako pro Sport 1 a 2 generace... Tak jich po světě asi moc neběhá a sehnat je bude problém, mě to trvalo téměř 10 let. Zato jsou jak nové a za 500 Kč. Reálně jsem je viděl na ruce jednoho myslivce, ten by je ale nevyměnil ani za Ferrari.
NIGHTinGALE Odesláno 16. září 2007 Nahlásit Odesláno 16. září 2007 mischa napsal: Prim Sport stály tehdy 600 Kčs, myslivecké tuším 460 Kčs. Měli je v každých klenotách, kolik lidí je fakticky koupilo, to nevím a kolik se jich vyrobilo taky ne, Jisté ale je, že všechny eventuelně náhradní ciferníky jsou nenávratně pryč, stejně tak jako pro Sport 1 a 2 generace... Tak jich po světě asi moc neběhá a sehnat je bude problém, mě to trvalo téměř 10 let. Zato jsou jak nové a za 500 Kč. Reálně jsem je viděl na ruce jednoho myslivce, ten by je ale nevyměnil ani za Ferrari. Jedny myslivecké se už točí na Aukru asi 2 měsíci a prodejce je dosud nebyl schopen prodat. Teď tam jsou (nebo nedávno byly) za pakatel i druhé, ale ty měly žalostný stav. Já jich měl už několik a zaujalo mě, že i když byly v super nenošeném stavu, téměř vždy měly mírně orezlé ručky. Stejný (či velmi podobný) typ ruček měly i některé modely Prim Sport II a rovněž měly potíže s reznutím. U mých exemplářů se to vyskytuje tak často, že to za náhodu nepovažuji. Jo, teď jsem si vzpomněl - viděl jsem myslivecké jak s nápisem Prim, tak i bez nápisu. Jinak byly číselníky totožné.
Ptiger Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Myslím, že tady chybí ještě Prim Diplomat a Kvazidiplomat, no a já z moderní doby mám od maminky dárkem PRIM 2000, mají ale quartzový strojek, ale zase jsou to chronografy a mě by zajímalo, kolik jich tady lidí má...asi založím vlákno.
mnovace Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Ptiger napsal: Myslím, že tady chybí ještě Prim Diplomat a Kvazidiplomat, no a já z moderní doby mám od maminky dárkem PRIM 2000, mají ale quartzový strojek, ale zase jsou to chronografy a mě by zajímalo, kolik jich tady lidí má...asi založím vlákno. a jsi si jistý, že ti máma dala prim
Lukáš Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Ptiger napsal: Myslím, že tady chybí ještě Prim Diplomat a Kvazidiplomat, no a já z moderní doby mám od maminky dárkem PRIM 2000, mají ale quartzový strojek, ale zase jsou to chronografy a mě by zajímalo, kolik jich tady lidí má...asi založím vlákno. Ještě nedávno je prodávaly v Eltonu (skladová zásoba), kdyby to byly qurtzky no tak bych to kousnul, ale oni jsou to ošklivé quartzky, takže
sisi Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 Lukáš napsal: Ještě nedávno je prodávaly v Eltonu (skladová zásoba), kdyby to byly qurtzky no tak bych to kousnul, ale oni jsou to ošklivé quartzky, takže a foto by nebylo ?
vor Odesláno 18. září 2007 Nahlásit Odesláno 18. září 2007 mnovace napsal: a jsi si jistý, že ti máma dala prim Nechci Ti kazit radost, ale vypadá to podle popisu na "PRIM" z Frýdku Místku.
Ptiger Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 vor napsal: Nechci Ti kazit radost, ale vypadá to podle popisu na "PRIM" z Frýdku Místku. ne opravdu jsou z Nového města, už tam byly třikrát v opravě....pásek je dost atypicky uchycen a byly s ním problémy.
Ptiger Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Lukáš napsal: Ještě nedávno je prodávaly v Eltonu (skladová zásoba), kdyby to byly qurtzky no tak bych to kousnul, ale oni jsou to ošklivé quartzky, takže no ony jsou min. tři verze těchto Primek - chrono, bez, s černým ciferníkem a se stříbrným, a pak dvoje nějaký digitální, nebo co to je...
Lukáš Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 sisi napsal: a foto by nebylo ? Měl jsem katalogový list, ale nemůžu ho najít
New X-Bob Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Myslím, že jedny z těch Primek má Roman Šula, kupoval je od Skeletona. To myslím byly Prim 2000. Jsou tady na fóru, myslím buď v pochlubte se novými....nebo u fotek z prvního Chronosetkání ve Violinu
Ptiger Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 já je najdu, nafotím a zkusím sem něco natlačit...
Kirn Odesláno 25. září 2007 Nahlásit Odesláno 25. září 2007 Ty myslivecké jsou aktualně na http://aukce.atlas.cz/item248592225_prim_myslivecke.html ... ale ty ručičky mají fakt rezavé jak lišky
spidermann Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 Já jsem teď zahlídl na aukru taky dost zajímavý kousek http://www.aukro.cz/show_item.php?item=250443567
mischa Odesláno 4. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Jo, ty jsou opravdu krásný, je to takovej českej rusko-retro design. Ta cena je ale dost šílená, za to se dá koupit hromada dost solidních hodinek se skvělým strojem a v dobrém stavu
Ptiger Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 mischa napsal: Jo, ty jsou opravdu krásný, je to takovej českej rusko-retro design. Ta cena je ale dost šílená, za to se dá koupit hromada dost solidních hodinek se skvělým strojem a v dobrém stavu Navíc upozorňuji, že jsem koupil VELMI podobné, akorát KIROVSKIJE, divné, ne?
NIGHTinGALE Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Ptiger napsal: Navíc upozorňuji, že jsem koupil VELMI podobné, akorát KIROVSKIJE, divné, ne? A Kirovskie měly pouzdro jako Prim "pavouk", ne? Stejné nožky... Každý opisuje od každého
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se