Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Olda napsal:
Já jsem dopadl smutně. Zakoupil jsem Marriane, jako záminku jí věnoval přítelkyni aby měla co číst, když je na nemocenské. Ale pak jsem od přítelkyně chytil tu chřipku či co a v sobotu a neděli mi bylo tak mizerně, že jsem neměl ani pomyšlení chodit z baráku. Takže žádné nové hodinky.

No jo, no :( Za vším hledej ženu :(

Ale na trafikantky to muselo působit zajímavě - muži, kteří si kupují časopis pro ženy :D

Já tam chodím vždy jen pro Photo Life, National Geographic, Spark, Ikarii, Pevnost a Dtest. Takže jsem ji požadavkem na Marianne docela zaskočil :D

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Conrad napsal:
Ne myslím tyhle,ty které jsi měl na mysli ty by šly báječně k zrzce se smetanovou pletí a to ona bohužel není

BTW nechce si mi věřit,že jen my 3 ze všech návštěvníků tohoto serveru jsme využili téhle soboty a neděle ke splnění svých přání , většinou stejně jak píše Nightingale bývá v prodejně nával 2 prodavaček a 3 much ale v sobotu u pokladny byli přede mnou 3 a za mnou 4 lidé jako kdyby se tam prodávaly cvičky. Prodavačky byly milé dokonce si ve čtvrtek vzaly zálohu a počkaly na vyzvednutí do soboty a ty 3 dny Longiny strávily v trezoru / měly jen jeden kus / , aby kdyby se například Midloch rozhodl změnit značku mi je nevyfoukl

Odesláno

Čau.jsem tady novej,ale taky jsem využil slevy 25%v Details v olympii.Dlouho jse měl zálusk na TagHeuer aquaracer automatic chronograf,stříbrný ciferník.Asi 4 měsíce jsem je chodil pořád okukovat a zkoušet,ale cena 56900kč pro mě bylo dost a chtěl jsem si je nechat v říjnu až budu mít peníze dovest od Kubsona z USA.Ale když jsem si je prohlížel naposled,tak mě prodavač řekl,jestli mám o ně opravdu zájem,at si je koupím za týden,že bude sleva 25%.Koupil jsem si hned časopis a začal přemýšlet,od koho si pujčit.V utery jsem z hruzou zjistil,že každé hodinky co mají za výlohou,mají pouze po 1 kusu,takže uspokojijou pouze 1 zakaznika od modelu.Ale velice ochotná paní prodavačka mě nabídla,že mě je bude rezervovat a v sobotu si je mužu koupit. Dokonce po mě nechtěla žádnou zálohu.V sobotu jsem vybaven potřebnou sumou peněz přišel pro hodinky,a jaké bylo mé překvapení,při pohledu do PC prodavačka zjistila,že hodinky nestojí 56900kč co měli na cenovce na hodinkách,ale 50900kč.Vysázel jsem tedy na stul nějakejch 38100kč a jel jsem spokojeně dom.Tomu říkám obchod roku,koupit u nás v kameném obchodě,za lepší cenu,než na netu v USA,samozřejmě ze clem.Taky by mě zajímalo,jestli ta výloha v olympii za ten víkend prořídla,myslím ty dražší kusy od Tag,Longines atd.Mějte se.

Odesláno
  Ivoš napsal:
Čau.jsem tady novej,ale taky jsem využil slevy 25%v Details v olympii.Dlouho jse měl zálusk na TagHeuer aquaracer automatic chronograf,stříbrný ciferník.Asi 4 měsíce jsem je chodil pořád okukovat a zkoušet,ale cena 56900kč pro mě bylo dost a chtěl jsem si je nechat v říjnu až budu mít peníze dovest od Kubsona z USA.Ale když jsem si je prohlížel naposled,tak mě prodavač řekl,jestli mám o ně opravdu zájem,at si je koupím za týden,že bude sleva 25%.Koupil jsem si hned časopis a začal přemýšlet,od koho si pujčit.V utery jsem z hruzou zjistil,že každé hodinky co mají za výlohou,mají pouze po 1 kusu,takže uspokojijou pouze 1 zakaznika od modelu.Ale velice ochotná paní prodavačka mě nabídla,že mě je bude rezervovat a v sobotu si je mužu koupit. Dokonce po mě nechtěla žádnou zálohu.V sobotu jsem vybaven potřebnou sumou peněz přišel pro hodinky,a jaké bylo mé překvapení,při pohledu do PC prodavačka zjistila,že hodinky nestojí 56900kč co měli na cenovce na hodinkách,ale 50900kč.Vysázel jsem tedy na stul nějakejch 38100kč a jel jsem spokojeně dom.Tomu říkám obchod roku,koupit u nás v kameném obchodě,za lepší cenu,než na netu v USA,samozřejmě ze clem.Taky by mě zajímalo,jestli ta výloha v olympii za ten víkend prořídla,myslím ty dražší kusy od Tag,Longines atd.Mějte se.

Chudák Kubson. Takhle jsi ho připravil o business :)

Ale teď vážně - za ty peníze je to vážně super koupě. A když sem navíc hodíš i foto, tak to bude ještě lepší ;)

Odesláno

Jestli PRslečna od Hibernie dodrží slib tak bych sem v pondělí hodil o kolik se jim zvedl prodej během této soboty a neděle pochopitelně ne v číslech ale v procentech.

Odesláno

Tak se přiznám,že jsem čekal větší čísla,podle slečny SVĚTLANY POSPÍŠILOVÉ z PR oddělení Hibernie byl nárůst tržeb za tyhle dva dny cca 40 procent

.

Odesláno
  Conrad napsal:
Tak se přiznám,že jsem čekal větší čísla,podle slečny SVĚTLANY POSPÍŠILOVÉ z PR oddělení Hibernie byl nárůst tržeb za tyhle dva dny cca 40 procent

.

Tak to nic moc, také jsem čekal víc...

Ale na druhou stranu byla sleva 25%, tudíž jsou tržby zkresleny.

Utržili o 40% víc i přes slevy 25%. Tedy se prodalo zboží (v ceníkové ceně bez slev) o cca. 87% víc. Takže skoro jednou tolik.

Fuj, to už je vysoká matematika, nechce se mi to počítat :)

A navíc, posledně jsem zde se svými procenty (marží) ovace nesklidil. Až jsem se pak skoro styděl, jak to počítám a jak okrádám chudáky zákazníky :D

Odesláno

Je to docela dost, o slevě se moc, nebo téměř nevědělo. Od každého modelu je většinou jen jeden kousek. Pokud by to bylo v reklamě v televizi před TN, prodají i stoly.

Odesláno
  Ladis napsal:
Je to docela dost, o slevě se moc, nebo téměř nevědělo. Od každého modelu je většinou jen jeden kousek. Pokud by to bylo v reklamě v televizi před TN, prodají i stoly.

Zajímalo by mě,kdo tu slevu 25% dotoval,jestli přímo Details nebo ten časopis.Jinak taková perlička-v časopisu byl i kupon na slevu PUMA v olympii,ale prodavačka o ničem nevěděla.Jinak v olympii v Details se za víkend co platila sleva prodalo všeho všudy od TagHeuer pouze asi 2 kusy,1x carrera a 1x aquaracer,takže nic moc.

Odesláno
  Ivoš napsal:
Zajímalo by mě,kdo tu slevu 25% dotoval,jestli přímo Details nebo ten časopis.Jinak taková perlička-v časopisu byl i kupon na slevu PUMA v olympii,ale prodavačka o ničem nevěděla.Jinak v olympii v Details se za víkend co platila sleva prodalo všeho všudy od TagHeuer pouze asi 2 kusy,1x carrera a 1x aquaracer,takže nic moc.

Samozřejmě, že obchod poskytoval slevu. To by ten časopis přišel na buben :D

Jinak konkrétně v té Olympii jsem si já kupoval limitované Tissotky a manželka nějaké šperky od Swatch.

A co jsem tam byl, tak se tam šperků prodalo celkem požehnaně. I na ty byla sleva.

A člověk přede mnou si bral Hamiltony. Takže prodavačka tě mírně mystifikovala ;)

btw - Ony i ty 2 kusy Tagů se asi každý den zrovna neprodávají ;)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Máme tu nový rok a s ním i repete. Conrade, jdeme zase do toho? :)

Opět stačí koupit časopis za 59 Kč a sleva 25% v Details (a nejen tam) je vaše.

Slevy tentokrát platí 13. - 14.9.

Edit: Jak to čtu pořádně, tento rok je to ještě lepší - Bechyně dává 20% na Longines a Tissot a k tomu ještě šek na 500Kč.

Details ale dává 25% na vše a Longines a Tissot prodává také, takže vychází lépe.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

Tak to mě namlsalo a jdu vybírat nějaký pěkný model.

BTW co je to za časopis "Marriane" ? to mi nic neříká.

Díky za upozornění

Odesláno
  Jerryl napsal:
Tak to mě namlsalo a jdu vybírat nějaký pěkný model.

Díky za upozornění

To je časopis pro holky, který si kupuji jen jednou za rok (v době slev) :)

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  Jerryl napsal:

Kdybys to hledal na webu, píše se to Marianne. :)

post-147-1219585157.jpg

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
  gas napsal:
25% je dost, to se zastavím v brně okouknout sortiment, pěkné Mido nebo Longines za dobrý peníz neurazí ;)

O nějakých Mido Commander také uvažuji. Značka je to relativně levná i bez těch slev, ale když se dá ještě 25% dolů, tak už to odpovídá průměrným cenám na ebay...

Odesláno

Díky Kamile, už jsem to našel.

Za tu slevu ten pocit ženskosti při koupi nějak překousnu :)

Jinak Mida se mi líbijó taky, ale bojuju s tím, že Omegy jsou přece jen Omegy. Zajdu se tam podívat a ono se to nějak vyvrbí.

Odesláno

Chapu to spravne ze je potreba mit nejakej kupon z toho casopisu aby sleva platila? Mohl bych v Detail vyuzit peknou slevu na ty Breitlingy Steelfishe a nemusel bych lovit po netu kde je sehnat za rozumnej peniz ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...