Marek Dohnal Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Mně se líbí a to hodně. Ač normálně hranatý hodinky moc nemusím, tak tyhle bych si na své ruce dovedl představit. Díky Snowe.Máš pravdu v goldu v růžové 18 jsou fest elegantní . Ale stále se nemožu zbavit dojmu Grisogono instrumento mi připomíná Bulgari Asioma
StanoBare Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Čo tu stále ťaháš Instrumento, keď tu je reč o úplne inom modely = New Retro! Upraveno 31. října 2015 uživatelem StanoBare
McStinger Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Sa tu bezprizorne moce medzi vláknami. Mi pripomína toho slepca, čo prišiel na rybací trh a začal vykrikovať "Čaute baby!"
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 No ja ja, připomíná, jak vejce vejci, Bulgari Asioma jsou taky hranatý a maj něco čim držej na ruce.
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) B.A. fakt jako vejce vejci... Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se