Vit Odesláno 20. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Po promazání a seřízení u Pechanců jsem je zase vytáhnul: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Řemen made in 09Freds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Někteří na ně vyjeveně zírají ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Myslím, že Hirsch Mariner jim také sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Chodí do tohoto vákna ještě někdo kromě mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Já sem třeba chodím,ale bylo mi už trapný psát pořád jen - krása,paráda,to je bomba apod.Tak to shrnu.Ty tvoje fotky jsou prostě potěcha pro oko každého chronozávisláka.Jinak ty orientky jsou v této cenové třídě prostě nepřekonatelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Já sem třeba chodím,ale bylo mi už trapný psát pořád jen - krása,paráda,to je bomba apod.Tak to shrnu.Ty tvoje fotky jsou prostě potěcha pro oko každého chronozávisláka.Jinak ty orientky jsou v této cenové třídě prostě nepřekonatelný. Díky, víceméně vystrnadily FC, které jsem pořídil dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 tiež to sledujem a je zaujímavé že si ich menil z FC - malé porovnanie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 tiež to sledujem a je zaujímavé že si ich menil z FC - malé porovnanie ? ORIENT byly impulzivní nákup v době, kdy už jsem FC měl.Potom jsem něco moc chtěl a prodával jsem více hodinek.Prodej Orientů by mi moc nepomohl a tak šly FC.FC byly hezčí, noblesnější a měly nádherný kalibr. Také se mi víc líbilo, že na vše byla jedna korunka.Orienty mají větší WR a hlavně velmi užitečnou rezervu nátahu. Číselník není tak krásný jako u FC, ale je také hezký, plastický s aplikovanými indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Hezké, hodinky i fotky. Pro Orienty mám slabost, vždy říkám už ne a stejně si koupím další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se