Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Urcite SOH alebo Seawolfy :) Na tvojom mieste by som trochu pockal, tak cca do konca septembra, urcite sa tu objavia novsie.

Odesláno

Seawolfy mu budou velké a navíc těžké ... dobrá volba pro někoho, kdo neřeší váhu a vlastně i velikost.

Odesláno

Omlouvám se všem prodejcům se kterými jsem v kontaktu na koupi hodinek. Teď mi volala policie do práce, že všechny byty na našem patře byly vykradeny :(

Odesláno

Zítra jsem měl jet do Půchova na SOH. 50k od Cegyho v háji a všechno ostatní taky. žena je s policajtama před bytem a já ve službě, takže můžu jen doufat že neskočí z okna.

• po měsících...
Odesláno
nagano98:

Máme podobně velké zápěstí. Já snesu oboje, lepší je Super Avenger. Ale hodil jsi do placu dva diametrálně odlišné modely. 

Super Avenger - Poladěná ETA 7750, rezerva chodu kolem 45 hodin, přesnost je velmi dobrá. Když na to máš ruku a podle toho, co píšeš máš, tak bych neváhaj do nich jít. Jsou to krásné velké hodinky, v celo-leštěném provedení doslova září. Jsou ale dost těžké. Nové vyjdou na cca 149.000,-Kč s náramkem PRO III (AD bez slevy). Použité od 50 - 70 (víc bych za ně nedal).

Chronomat 44 - in-house strojovna, záruka 5 let (na nový kus), rezerva minimálně 70 hodin, špičkové provedení, celoleštěné provedení je překrásné. Já osobně považuji Chronomat 44/47 za nejhezčí Breitling. Cena u AD 234.900 (na tahu bez slevy za nové hodinky). Použité jsou zhruba od 80 do 110. Za 110 už se dají sehnat se zárukou pěkné kousky. 

Oba kousky ale mají svou nevýhodu a sice jsou náchylné na škrábance, vlásečnice a podobné šrámy a pak to nevypadá úplně nejlépe. Na druhou stranu to jde případně přeleštit. 

Můj osobní tip - vyzkoušej si Chronomat 47 (sednou Ti na zápeští bez chyby) a budeš spokojen. "44" bych asi v Tvém případě (23cm) vypustil - soudím podle sebe :) .

Odesláno

A ještě jedna věc, pokud jsi zde dal konkrétní odkaz na konkrétní hodinky ze kterých vybíráš, tak ty Super Avengery jsou ze státu, tam je potřeba připočítat k ceně DPH + clo.

Odesláno (upraveno)

Včera jsem si zkoušel u Dušáka ty Super Avengry byl jsem nadšený a pak mě poradila prodavačka vyzkoušet ty druhé Chronomat  gmt a byl jsem zase na začátku jsou nádherný  :). Děkuji moc za rady jsem začátečník a jak koukám na chrono 24  Super Avengry  se daji sehnat nove z Německa za 110000 a GTM za 170000 je to konecna cena a je to bezbečný ?

http://www.chrono24.cz/breitling/super-avenger-ii-chronograph--id3621787.htm

Díky

Upraveno uživatelem nagano98
Odesláno

No, jestli Ti jde o to, co máš na ruce než o to, co je v hodinkách, tak jdi do Super Avengerů. Ušetříš a stejně tam je vyladěný strojek ETA, pod názvem Breitling 13, který funguje velmi dobře, spolehlivě a přesně. Není moc co řešit. Navíc z Tvého příspěvku je cítit větší nadšení pro SA a upřímně se ani nedivím, jsou to fajnové hodinky. 

Jinak k těm nákupům přes Chrono24. Jestli vládneš němčinou, rozhodně doporučuji si pro hodinky zajet, já to dělám vždy a vím co kupiji, tudíž nekoupíš zajíce v pytli. Vidíš, co kupuješ, můžeš si daný model v klidu vyzkoušet, případně jej nechat zkrátit či prodloužit. Ale obecně vzato co se týče německých prodejců, tak většinou co slíbí, to platí. A v neposlední řadě je to fajn výlet a zážitek.

Jen bych doplnil, že i když koupíš v DE, tak záruka je uznatelná i u nás v ČR.

Odesláno

Nemáš vůbec zač. Dobře nakup a užij si výlet :) . Jsem zvědav, co pořídíš, jestli mi to tu nezapadne (nestíhám sledovat všechno :D ) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...