olson21 Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ahoj všichni.Potřebuju poradit. Váhám mezi Breitling SOH 46, černá barva, černý kaučuk, překlápěčka, rok koupě 2010, po velkém servisu-vyčištění, výměna lunety, tlakovka, papíry komplet jen ne zrovna ve 100% stavu. Druhá varianta je Superocean GMT ref. A3238011, vel.42 na černé gumě, překlápěčka,téměř nové, kupované letos, komplet balení ve 100% stavu.Ruku mám cca.19cm. Měl jsem SMP, zdály se mě malé(41). Co poradíte?
Micey Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ahoj jestli se ti zdály SMP malý, ty Breitle na tom budou natuty stejně. Maj celkem malej cifr..Jinak bych do nich šel teda radši, přeci jen nový (skoro) hodinky jsou tak nějak sympatičtější, než pět let starý a jetý. Si oboje vyzkoušej..
Kasper Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ahoj,osobne by som šiel do SOH 46. Tie GMT mi na zápästí prišli bezemočné. Samozrejme, ide o to, v akom stave reálne po tom servisnom zásahu sú. To sa ale dá bezpečne zistiť v autorizovanom servise.
wizard-ov Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Z těch dvou bych bral asi SOH, ale těžko soudit bez fotek...
Frantik Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ja bych mel problem, ze jsou oboje na gume. Sel bych urcite do modelu s tahem (u SOH s meshem). Becka na gume jsou fajn, ale jako alternativa k tahu.
Tomak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Mám SMP a měl jsem i SO ve velikosti 42mm a opticky působily na ruce ty SO jako menší z těch dvou. Posílám foto - i když tady to kvůli stínu zakrývajícímu část lunety SMP tolik nevynikne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michelin Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Zalezi na stavu. Jsem za SOH, ale jestli jsou nejak moc posekany...
sibirnaya Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Váhám mezi Breitling SOH 46, černá barva, černý kaučuk, překlápěčka, rok koupě 2010, po velkém servisu-vyčištění, výměna lunety, tlakovka, papíry komplet jen ne zrovna ve 100% stavu. Měl jsem SMP, zdály se mě malé(41). Co poradíte?hele, moje prvni hodinky, kdyz jsem prisel na forum, byly SMP41mm, znacka kdyz jsou dobry pro Bonda, jsou dobry i pro me. nebyly, byly maly a lehky a po tejdnu sly z domu. pak sem vobjednal SOH46 cerny na gume a vydrzely me skoro dva roky. zapesti mam 18cm. podle me idealni volba..
jacob Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 SOH 46 na 100%. Možná jen škoda, že nejsou na meshi.
Sphinxx Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 SOH - stoprocentně! Ale v Tvém případě raději koukej po velikosti 42, být Tebou, skočil bych k panu Stuchlíkovi je vyzkoušet a budeš mít jasno. SuperOcean GMT nejsou na živo moc hezké hodinky a s klasickými SO 42 nemají nic společného. Takže z této volby jednoznačně SOH.
olson21 Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Ty SOH mám foto. Jsou na nich celkem slušné. Cena je cca.50k. Vše by mělo být v pořádku, ale osobka ještě neproběhla. Nicméně není problém. Jsou na gumě oboje, ale to mi až tak nevadí. Spíš mě nesedí ten mesh. Chápu i to, že vel 46 a 42 nebude na ruce stejná, nicméně co mě drží zpět je téměř nový stav těch SO, jsou prakticky nové a cena cca.55k. Těžký výběr. To Sphinxx: já u Stuchlíka byl, SOH paráda(46), SO gmt jsem neměl na ruce.To Ondrej71: zvažoval je to kus železa a taky se mi líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. září 2015 uživatelem olson21
olson21 Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Foto SO GMT snad dostanu dnes, pak bych dodal. Jen doufám, že ze sebe neudělám trubku, když to bude prodávat někdo z vás
Sphinxx Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Vezmu to čistě z obchodního hlediska a doufám, že tu ty SO nejsou v prodeji, nerad bych někomu kazil prodej*, ale jen pro informaci, aby sis nemyslel, že je cena nějak TOP. SO GMT jsem koupil po slevě v DE v přepočtu za 47.000,-Kč před cca půl rokem - nové a po zdražení! Takže Tvoje cena nevím, nevím ... SOH 46 jsou pokud vím za 102.000,-Kč (na Ocean Raceru) a cena kolem 50 mi přijde docela dobrá. Pokud Ti nesednou, budou se určitě lépe prodávat SOH, stoprocentně - jsou to oblíbené hodinky, na druhou stranu nejvíc jim to sluší na meshi, případně na kůži . * EDIT: Tak jsem se díval a nikde tu v prodejní sekci nejsou. Upraveno 2. září 2015 uživatelem Sphinxx
Sphinxx Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Foto máš zde . Předpokládám, že je to stejný model. Foceno hooodně zblízka, ale jinak jsou na mé ruce dost malé. Upraveno 2. září 2015 uživatelem Sphinxx
olson21 Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) JJ to jsou přesně ony Já chtěl jen dát sem foto kvůli stavu. To Sphinxx: A toto jsou přesně ty informace, které já potřebuji slyšet(hodinky jsou malé a drahé) pro rozhodnutí Jinak ty SO tady nejsou v prodeji. Upraveno 2. září 2015 uživatelem olson21
jacob Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Na stav těch Super Ocean kašli, fakt nejsou hezké - sorry Sphinxx, ale snad už je nemáš :-). Ty SOH vypadají pěkně a jestli jsou po servisu a netrváš na tahu, máš na pár let klid.
olson21 Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 No snad máš pravdu , možná. SMP mě vydržely 5 let, ale dlouho jsem je nenosil. Byly v krabičce.
Frantik Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Ty SuperOceany jsou fakt hnusny, jak rika Jacob. A cena tech SOH je luxusni - tady na foru se casto tlaci ceny hrozne dolu, takze se muze zdat, ze polovicni cena je jen "docela dobra", ale v normalnim svete je to bomba :-) Upraveno 2. září 2015 uživatelem Frantik
olson21 Odesláno 2. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2015 No já tady "prokaučoval" ty světlý SOH, protože jsem napřed chtěl černý a pak mě chyběly prachy nějaký.Dávám foto těch SO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se