Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 (upraveno) .... titan s karbonem ..... titan bych ještě překousl ale ten karbonový ciferník je pekelný ..... nedávno jsem na něj koukal v reálu u jiných hodinek a vůbec se mi to nelíbilo Upraveno 26. září 2007 uživatelem YPO
RomanP Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Zbytečně to znepřehledňuje. Ty bez něj jsou perfektní.
Návštěvník YPO Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 je zajímavé jak jsou některé fotky zavádějící ...... na některých ten karbon ani není vidět ...... pak si něco kupte přes internet
Návštěvník YPO Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 měním názor ..... včera jsem je měl v ruce a na ruce + ještě ISS limitku - carbon není tak strašný ,ale ten titan je na Fortisech vážně divný .... ISS:
Potkan Odesláno 25. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2007 měním názor ..... včera jsem je měl v ruce a na ruce + ještě ISS limitku - carbon není tak strašný ,ale ten titan je na Fortisech vážně divný .... ISS: No jo, ale proti tvým Marinemasterům je i carbon nuda ;-)
New Milis Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 .... titan s karbonem ..... titan bych ještě překousl ale ten karbonový ciferník je pekelný ..... nedávno jsem na něj koukal v reálu u jiných hodinek a vůbec se mi to nelíbilo Já si chci koupit karbonovou sedlovku. Může být karbonový ciferník pohodlný?
Návštěvník Snow Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 měním názor ..... včera jsem je měl v ruce a na ruce + ještě ISS limitku - carbon není tak strašný ,ale ten titan je na Fortisech vážně divný .... ISS: A už je to zase tady, můžeme se těšit.
yed69 Odesláno 25. října 2007 Nahlásit Odesláno 25. října 2007 :lol2: Já si chci koupit karbonovou sedlovku. Může být karbonový ciferník pohodlný?
Erendil Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Pěkné hodinky. Asi také zavítám do klubu Fortis.
Senseeei Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Já si chci koupit karbonovou sedlovku. Může být karbonový ciferník pohodlný? Karbonovy je OK
Kat251 Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Karbonovy je OK karbonovou sedlovku já už mám, teď chci ty hodinky
mcbrody Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Mě se moc líbí.Mám obyčejné B-42 Marinmaster,Ale tohle ja e paráda !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se