Kukla Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Na dni NATO v Ostrave jsem se snazil vyfotografovat hodinky jednoho z letcu, bohuzel byl prilis daleko. Dokaze to nekdo z Vas z techto zvetsenin identifikovat prosim? Mne osobne to pripada jako nejaky Breitling z rady Bentley podle lunety, ale muze to byt jinak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
N4M Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Možná fake To bude fake pilot s fake hodinkama. Možná i to letadlo, je jen model 1:1
vor Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Jasný fake - odlesky na sklíčku, nekvalitně udělaný pouzdro ( křivé hrany), indexy nakřivo, nekvalitní tah má velkou vůli mezi články a špatný font čísel.
NIGHTinGALE Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Jelikož to sem dal Kukla, cítím v té otázce nějakou lest Také bych řekl, že to je fake, ale že by Kukla nepoznal předmět svého sběratelského zájmu? To se mi nějak nechce věřit... Nicméně, hodinky to jsou velmi praktické - ukazatel fáze den/noc je přece pro piloty k nezaplacení
mechano Odesláno 27. září 2007 Nahlásit Odesláno 27. září 2007 Jelikož to sem dal Kukla, cítím v té otázce nějakou lest Také bych řekl, že to je fake, ale že by Kukla nepoznal předmět svého sběratelského zájmu? To se mi nějak nechce věřit... Nicméně, hodinky to jsou velmi praktické - ukazatel fáze den/noc je přece pro piloty k nezaplacení Pokud zrovna letěj se zataženýma žaluziema
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se