spiderer Odesláno 24. září 2008 Nahlásit Odesláno 24. září 2008 Ac se mi TT nelibi normalne vubec, tak na tehle fotce vypadaji docela dobre!
hanus Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Odesláno 27. září 2008 ......Zato uživatelem proveditelnou výměnu baterie by mohl Tissot zařídit....... Mám na TT stejný názor. Kdyby měly uživatelskou výměnu baterie jako třeba Suunto, tak bych mohl o TT uvažovat jako o hodinkách na víkendy či dovolenou. Nebo kdyby měly solární napájení jako Casio, to by taky ještě šlo.
African Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Prý poslední hezký dny, tak něco málo pro příznivce T-Touch Expert O8"
stando Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Prý poslední hezký dny, tak něco málo pro příznivce T-Touch Expert O8" Oproti klasike je to krok vpred(1OOm WR) Prosim nejake detaily" Kde si kupil? Za kolko? Priemer(v mm)? ...atd.... Dakujem
African Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 To Stando: Koupil jsem je zde" http://www.wardow.com/store/Uhren:::77.htm...4bdf4f00cfa8693 Máš tam i veškeré info" Průměr 45, výška 15, takže opravdový kus titanu. Oproti staršímu typu rozšířené funkce + EOL/ukazatel konce baterie/+ funkce sleep" Hodinky kompletně vypnou a jdou na minimum odběru energie" Přesnost po 2 měsících +2s, takže spokojenost" Velké mínus pro mě je použití baterie, mohli udělat solar" Další výška hodinek, do motorkářských rukavic mám problém" Poslední mínus jsou dílce tahu po 1cm, takže jsem je měl volné anebo naopak utáhlé. Nechal jsem volnou verzi a už si celkem zvykl" Jinak samé +, s hodinkami jsem doposud velmi spokojen a oproti starším modelům myslím, že Experti vydrží větší zátěž"
stando Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) To Stando: Koupil jsem je zde" http://www.wardow.com/store/Uhren:::77.htm...4bdf4f00cfa8693 Máš tam i veškeré info" Průměr 45, výška 15, takže opravdový kus titanu. Oproti staršímu typu rozšířené funkce + EOL/ukazatel konce baterie/+ funkce sleep" Hodinky kompletně vypnou a jdou na minimum odběru energie" Přesnost po 2 měsících +2s, takže spokojenost" Velké mínus pro mě je použití baterie, mohli udělat solar" Další výška hodinek, do motorkářských rukavic mám problém" Poslední mínus jsou dílce tahu po 1cm, takže jsem je měl volné anebo naopak utáhlé. Nechal jsem volnou verzi a už si celkem zvykl" Jinak samé +, s hodinkami jsem doposud velmi spokojen a oproti starším modelům myslím, že Experti vydrží větší zátěž" Mam starsi model v titane a musim povedat,ye ich vobec nenosim,pretoze su na moju ruku male vodotesnost 30m je hroza. Tah mi nejako nevadi,pretoze by som ich chcel na kaucuku.Tam je sice tiez skracovanie po 1 cm,ale da sa to dotuknut na spone po cca 3mm To Tecko na opacnej strane puzdra ma nejaky vyznam? ...a este maju naviac 2 Alarm Functions, Perpetual Calendar, Countdown and Backlighting Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem stando
African Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 Téčko bych řekl, že je tak na oko, vypadá tak trochu jeko sensor. Sensory ale asi budou pod víčkem, jelikož je děrované" Na podsvícení jsem uplně zapomněl a vidiš to , jedna z velmi užitečných funkcí, provedena systémem LED, takže nebere ani moc energie. Větší dojmy napíšu po malé expedici do Italských alp, kterou máme naplánovanou na březen. Na takových to akcích většinou zjistím, co v hodinkách je.
African Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 To Stando: Tady máš příjemnou video recenzi na Youtube"
stando Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 To Stando: Tady máš příjemnou video recenzi na Youtube" Pravdu povediac po dvoch vymenach strojku som zanevrel na tie stare,ale tieto nove Experty zasa nakopli moj obdiv k TTouch.Dnes mi odpisal typek od vyhradneho dovozcu na SK Na Slovensku budu k mani na jar 2009!!!! My sme fakt sto rokov za opicami. Objednal som uz nove cez net,stare zajtra hladajte v sekcii PREDAM.
Baker Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 Máš tam i veškeré info" Průměr 45, výška 15, takže opravdový kus titanu. Oproti staršímu typu rozšířené funkce + EOL/ukazatel konce baterie/+ funkce sleep" Hodinky kompletně vypnou a jdou na minimum odběru energie" Kolik to vazi ? Vypadaji dost masivne, tak by mohli byt i kapku tezsi.
African Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 To Stando: V ČR budou v červnu 2009, takže nejste sami, kdo stojí opodál:-) To Baker: Ty moje jsou v Titanu komplet, takže velmi lehké, nemá to ani cenu vážit, ale pokud to chceš přesně, tak ti je zvážím pro info. Každopádně v oceli to bude asi masakr"
Baker Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 To Baker: Ty moje jsou v Titanu komplet, takže velmi lehké, nemá to ani cenu vážit, ale pokud to chceš přesně, tak ti je zvážím pro info. Každopádně v oceli to bude asi masakr" Presne to byt nemusi, staci +/- hodnota.
stando Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 To:Vlastimil. Aky mas priemer zapastia,pretoze na tvojej ruke vyzeraju fakt obrovsky.
African Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 (upraveno) Pacinky mám jak děcko říká moje nastávající :-) Zápěstí 19cm. Jinak váží dle info z netu 124g. Stando, co se ti na nich přihodilo, že jsi 2x měnil kalibr? Co jsem někde četl, už ani nevím kde, se u vůbec prvních T-touchů reklamovalo až 40% kalibrů. Myslím, že je dali na trh až moc unáhleně a moc dobou reklamu si tak s průlomovou technologií neudělali. Kámoši okolo mě mají troje a všechny reklamovali, jednomu dokonce při jízdě na kole samovolně odpadlo dýnko, hrozný. Všechny řady T-Touch už mají ůdajně vylepšenou ETU, po reklamaci a výměně kalibru už běží léta lidem bez problému. Expert má úplně nový kalibr a doufám, že se ponaučili a vše bude ok" Dýnko na 4 šroubky, takže by odpadnout také nemělo :-) Upraveno 7. listopadu 2008 uživatelem Vlastimil7664
stando Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 Sedim tak zo znamim pri pive a machrujem ake mam fajne hodinky.Ze vyskomer,teplomer,meteo,kompas.Ked pocul kompas tak sa nevedel vynacudovat.Tak ze ho vyskusame.Aktivoval dotykac a stlacil COMPAS.Rucky sa rozjeli jak blaznive,ked zastali tak som vitazoslavne povedal:TAM JE SEVER. Chvilu sa kamarat cudoval a potom, povedal...ale ved sever je na opacnej strane. No trapas jak svina,pretoze pol hodinu som mu vysvetloval aky je rozdiel mat hodinky za 100 SKK a 20K vyssie. Pravdepodobne sa to stalo preto.lebo som sa v hodinkach sprchoval a obcas aj kupal:(
African Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 Něco podobného jsem zažil na Sněžce: Výškoměr o 2m OK , tlak dle meteo stanice - OK, teplota po 20 minutách v kapse dle meteo stanice +1C - OK. A u cedule ukazujíc Sever mám Jih. Ve mě by ses krve nedořezal, jak jsem začínal být vytočenej, celou cestu na sněžku kompas ok a na hoře se obrátí o 360 stupňů. Říkám, hodinky za dvacet klacků a já jednou místo do teplíčka, skončím někde mezi tučňáky. A co mi to dalo, než jsem si uvědomil, že ta železná tabule je také muže magnetizovat" Popošel jsem o deset metrů a kompas na 100%"
stando Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2008 Něco podobného jsem zažil na Sněžce: Výškoměr o 2m OK , tlak dle meteo stanice - OK, teplota po 20 minutách v kapse dle meteo stanice +1C - OK. A u cedule ukazujíc Sever mám Jih. Ve mě by ses krve nedořezal, jak jsem začínal být vytočenej, celou cestu na sněžku kompas ok a na hoře se obrátí o 360 stupňů. Říkám, hodinky za dvacet klacků a já jednou místo do teplíčka, skončím někde mezi tučňáky. A co mi to dalo, než jsem si uvědomil, že ta železná tabule je také muže magnetizovat" Popošel jsem o deset metrů a kompas na 100%" Kua na to som nemyslel,mozno karlibr menili zbytocne ..ale myslim si,ze to pred vymenou testovali a analizovali,takze nieco wrong na tom kalibru bolo Ta tvoja ruka (19cm) sa mi nejako nezda.Ved ja mam tiez 19-nastku a Moje PAM(44mm)na nej vyzeraju takto:
African Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Moc hezké, vyměním za Experty""
Valentin Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 Prý poslední hezký dny, tak něco málo pro příznivce T-Touch Expert O8" Hm, tak tyhle mě fakt oslovily!!!
stando Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Moc hezké, vyměním za Experty"" To som sa nechcel chvalit,len som cchel ukazat,ze 44ka na 19ke ruke vyzera inak....ale po chvili porovnavania vyzra asi rovnako ako tie tvoje Xperty na tvojej pacicke. Uz sa tesim ked mi dojdu....Panerai pojde asi na hodne dlouho do suplika
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se