Patrik Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 (upraveno) sauce napsal: Kolegové, nezdá se vám taky, že tak masivní a tlusté hodinky jako Fortis B-42 chrono (viz. foto) by chtěly taky masivní, tlustý řemen, jako mají např. některé letecké Hamiltony nebo Panerai? Při tloušťce těch hodinek mi přijde dodávaný "řemínek" opravdu příliš tenký, nemáte taky ten pocit? Navíc nově dosahují i kožené řemeny až k pouzdru (viz. foto), jako to většinou bývá u kaučukových - a to se mi příliš nelíbí. Kde takový pořádně tlustý poctivý kožený řemen o šířce 20mm koupit? Máte nějaké tipy? A může se člověk pustit do jeho výměny na B-42 sám? Díky za názory! Na B-42 už existuje i řemínek s tvarováním u pouzdra Upraveno 23. května 2008 uživatelem Patrik
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Patrik napsal: Na B-42 už existuje i řemínek s tvarováním u pouzdra je dost nepraktický = hodinky se nedají položit na dýnko a schází tomu ta "vůle" u stěžejek
Baker Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Toto nebo toto je poradny masivni remen, neni nijak extra tvrdy a velice dobre se nosi, za ty penize dobra volba.
Patrik Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 YPO napsal: je dost nepraktický = hodinky se nedají položit na dýnko a schází tomu ta "vůle" u stěžejek Pokud jsou vybaveny překládací sponou tak už je to jedno No pro mě s obvodem ruky 14 cm by stejně nebyly
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Platos napsal: Neměl bys nějaký detailnější fotky toho Tornada na hodinkách? ZDE - hodí se na hodinky,které nemají ostré hrany na pouzdře x má velkou vůli u stěžejek
railmaster Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 YPO napsal: ZDE - hodí se na hodinky,které nemají ostré hrany na pouzdře x má velkou vůli u stěžejek Ten remeň sa mi začína páčiť, aspoň podľa foto. Neviete o podobnom prevedení 22 mm v hnedom vintage vzhľade?
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Odesláno 26. června 2008 nuže ........... velcro strap je pěkný,praktický dá hodinkám šmrnc, ale na tenhle model se moc nehodí - tak asi budu muset koupit nějaké Fortisy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se