Wingman Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Oboje jsou pěkné, ale ty vpravo jsou pěknější,
Longcb Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Ty na levo... na těch novych mi vadi ty orezany indexy dole
filo-boxer Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Oboje jsou pěkné, ale ty vpravo jsou pěknější, obojeJsi si jisty?
spona Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Ahoj,jsem rád že se někdo vyjádří, možná bych raději když se trochu rozepíšete. Nerad bych, aby z toho vzniklo vlákno na sbírání příspěvků.Díky Zbyněk
spona Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Ahoj, tak zase něco z jiného soudkuTak který jsou nej?Škoda tý špatný výplně hodinové ručky u těch černých s bílou lunetou.
ptumik Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 První... Rucek je skoda, ale verim ze jejich výměna z jiných v horším stavu udělá své.. pokud by byly někdy na prodej, kdyžtak SZ :-)
spona Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Ahoj, bohužel už jsou prodané, chci si nechat renovovat Prim Traktor s centrální vterinovou ruckou a už nemám volný peníze, tak strašně nerad jsem je pustil. Každopádně vím že za čas budu zase takový shánět. Jinak černý a modrý nechám. Ty černý mám nejraději. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
ptumik Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Tak to je Škoda jsou to jedny z mala Primek které mě opravdu zaujaly, přeji ať se renovace povede.
spona Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2017 Hlavně jsem si všiml, že jsem ty Primky fláknul do špatné sekce, tím se moc omlouvám.Mám to téma v oblíbených a viděl jsem jen nadpis Který se vám líbí vícPokud to vadí prosím módy o smazání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se