Miroslávek Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Ty vlevo, s ručkama z těch napravo...zajímavý nápad , to prohození ruček ......
mAra_ Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Odesláno 30. září 2015 Já ti nevím, ale mě k tomu jednoduššímu cifru sednou spíš ty ručky co tam jsou než ty druhé...
HondzaX Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Co se ciferníku týká, pak ty vlevo, ale co se strojku týká, pak bych se klonil k těm vpravo. není to jednoduché, koukám :-)
spona Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Ahoj,použiju toto vlákno, Který se vám líbí víc,asi nemusím psát že Steinhart je za ty prachy super.Sám jsem zmatenej co si vzít Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mitak Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Vlevo je kopie subů a uprostřed B-Uhr s nesmyslnou mimostřednou vteřinovkou, takže ty vpravo :-) Druhá strana pohledu je ale ta, že ty vpravo se mi líbí nejmíň :-D
Micey Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 No.. ty vlevo jsou hnus, ty vpravo drahy (jakoze za ty prachy uz se mozna da poridit lip), ty pilotky veprostred maj prima strojek a nikoho neurazej. Ale nejsou moc vodotesny. A vubec, dyk to jsou fsecko uplne jiny hodinky..
spona Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Mě se na těch B-Uhr líbí ten ruční nátah, super tikají. Apollony jsou zvláštní těma výměnnejma lunetama, ale je fakt že názory na vzhled jsou různý, někdo říká že hrůza a druhý je hodnotí jako super.
tano Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Vem si ty, co se Ti libi, jinak ty prostredni. Na jine od Steinhart jsi koukal?
spona Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Když jsem tak pročítal ty vlákna ohledně Oceánů, tak mi to přišlo že zas tak špatný nejsou. Na prodejním vlákně se většinou moc dlouho neohřejou.Aspoň mě to tak přijde
spona Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Koukal jsem na tyto, ale přijdou mi hodně podobný těm B-Uhrům http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-with-leather-strap
Americkej Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Tak ze čtyř možností, jsou ty chronografy nejlepší volba. Ale něco mi říká, že ještě pár kandidátů předhodíš.
kartagos Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 tak u mě ty vlevo ...v jednoduchosti je krása
wizard-ov Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Prostřední, jednoznačně - ten tikot za to stojí a navíc si je každé ráno natáhneš "like a boss" krásný rituál.
spona Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Oceány jsem si koupil k vánocům, tak vlastně ješte nevím jak se budou nosit.Fakt je ten že peněz tolik nebylo a za ty prachy jsem jyný potápky neneašel.
spona Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Prostřední, jednoznačně - ten tikot za to stojí a navíc si je každé ráno natáhneš "like a boss" krásný rituál.Ty jsem měl jako první a je to přesně jak píšeš, to natahování je boží.Pak jsem kupoval ten zbytek a najednou jsem zjistil že je lepší koupit winder, abych u hodinek nemusel pořád přeřizovat datum.
Jupiter7 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Vpravo, akorat skoda, ze nemaji standartni sekundovku.
Miroslávek Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 vlevo je to nejlepší ...
spona Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Tak teď jsem koupil Archimede a na doma Monstra.Ty Archimede se nosí super, člověk o nich vůbec neví a často zmiňovaná standartní vteřinovka tam je.Tak pokud se chce někdo vyjádřit budu rád.Ač to není Steinhart, tak za ty ceny jsou taky dobrýDíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem spona
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se