Roman-ZA Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Nie je TAN ako TAN. Mne sa tie odtiene javia odlisne. Ci je to iba fotkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Moje ex, tato kombinacia sa mi pacila najviac (ale ja len nie som na dierovane remene) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Takze bude modry Ked pride, tak skusim nieco nafotit, ale nebude taka spica, ako od vrabyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Budeš to mít určitě taky pěkné,nezapomeň se pochlubit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Další várka. Nikdy jsem hodinky na meshi neměl tak jsem to musel prubnout u těchto. Nevím no,mojí se více líbí na rally,ten řemínek je prý víc pro ženskou. Třeba si zvyknu,koupím růžové ponožky a bude. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Jedine rallye! A to mam mesh remene rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Co ty? Už máš řemen. Škoda,že ostatní nedávají foto,tolik nákupů co mělo být. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Nie, este nie, je na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Já na ty meshe moc nejsem,ale nechám ho k nim + rally. Docela si na to zvykám a jiný kov.tah si k nim nedovedu představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Ja som mal mesh na pilotkach a bol tam paradny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Na novom remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2015 Déj? vu Nechcem kaziť radosť, ale z fotiek to nevyzerá moc zladené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Praveze v reale je to zladene super, foto s bleskom skresluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Roman ,flákni to na Rios Kaluga a vystaráno. Dobrá cena u kluků ve StrapShopu proti Watchband. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Tak je mám taky, dokonce dvoje Zelená asi půjdou do světa, ještě se rozmyslím. Vraby , neuvažoval jsi u toho tvého rally řemenu o červeném prošití? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jasně,uvažoval. Volil jsem bílou k cifru. Ta červená může také dobře sedět. Když tak dej foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 na fotečku vytažené z domečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Mně se i na meshi moc líbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Mně se i na meshi moc líbí .moje řeč. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Ahoj kolegove,daj se tyhle krasky koupit nekde v tuzemsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se